Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Végh sa vracia, nie proti Vémolovi. Na klietku ukecali Rytmusa a Majka Spirita

Veľký návrat po dvoch rokoch! Slovenský zápasník Attila Végh pôjde po dlhšej dobe znovu do boja. Tentokrát nepôjde o MMA. Tridsaťpäťročný veterán sa predstaví medzi povrazmi v dvoch boxerských dueloch.

26.06.2021 07:40
Attila Végh Foto: ,
Slovenský bojovník Attila Végh.
debata (4)

9. novembra 2019 – to je dátum posledného Véghovho predstavenie v Oktagone. Pamätná výhra v „Zápase storočia“ zvýšila jeho už beztak vysokú popularitu, ale priniesla aj neustále opakujúce sa otázky. Kedy bude odveta s českým Terminátorom Karlosom Vémolom?

V najbližšej dobe sa tak zrejme nestane. Slovenskú veterán čaká od organizácie Oktagon MMA na adekvátnu ponuku. Šampión Bellatoru má pred sebou dva boxerské duely. Na začiatku budúceho roka sa tretíkrát v kariére stretne s Emanuelom Newtonom.

Diváci sa ale môžu tešiť na návrat do ringu v podaní rappera Patrika Vrbovského. Slovenský muzikant má už s MMA skúsenosť. V decembri 2018 prehral v ringu proti českému raperovi Marpovi.

Fight Night Challenge je zbrusu nová organizácia, ktorá spojí do jedného bojovníkov MMA a postavy z umeleckej scény. Na programe je séria podujatí. Každá z nich ponúkne päť unikátnych duelov, ktoré budú mať flexibilné pravidlá. Svoju aktívnu účasť v zápasoch prisľúbili aj ďalší slovenskí raperi Separ a Majk Spirit.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit #Rytmus #MMA #Attila Végh