Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tyson nevie nič o MMA, nech si to skúsi! Prognóza legendy rozčúlila senzáciu

Aj keď od zápasu Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková uplynulo už vyše roka, fanúšikovia naň rozhodne nezabudli. A tak skoro ani nezabudnú.

06.04.2021 14:35
UFC 248 Mixed Martial Arts Foto: ,
Wej-li Čang zasahuje Joannu Jedrzejczykovou.
debata

Predstavenie v slalomovej váhe na podujatí UFC 248 v Las Vegas, po ktorom sa hovorilo aj o hemotóme poľskej veteránky, ponúklo všetko, čo si od MMA možno želať. Nečudo, že ho označili za najlepší v histórii súbojov žien v klietke.

Číňanka uspela tesne na body a obhájila titul. Jej ďalší zápas sa nezadržateľne blíži, nastúpi naň 24. apríla. Vyzývateľkou je Američanka Rose Namajunasová.

Aj túto tému nedávno rozoberali šéf UFC Dana White a legendárny boxer Mike Tyson v podcaste Hot Boxin’. Tyson predpovedá, že Wej-li Čang čaká tvrdý boj, po ktorom padne.

UFC 248: Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
UFC 248: Wej-li Čang - Joanna Jedrzejczyková

Držiteľke majstrovského opaska sa takáto prognóza nepáčila o okomentovala ju pre CGTN:

„Tyson nemá právo komentovať to, pretože nevie nič o MMA a ani o mne. Neovplyvní ma to, urobím maximum a navrhujem aj Tysonovi, aby si vyskúšal MMA.“

Poznamenala, že na súboj v Jacksonville na Floride je pripravená. Vyzdvihla najmä súperkinu prácu nôh a boxerské schopnosti.

„Pripravila som sa na jej najnebezpečnejšie zručnosti. Skontrolujem svoj arzenál a vyberiem vhodnú zbraň, ktorú na ňu použijem. Viem, že sa môže stať čokoľvek,“ doplnila čínska senzácia. Jej profesionálna bilancia je 20 víťazstiev a jedna prehra.

Zárobky v UFC za rok 2020 vrátane Slováka a Čechov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
1. Chabib Nurmagomedov (Rus.): 6,09 milióna...

Očakáva sa, že galavečer UFC 261 po viac ako roku uvidí vypredaná aréna (15-tisíc fanúšikov).

White zostavil kartu s troma titulovými duelmi. Okrem spomínaného sa stretnú v mušej váhe Ruska Valentina Ševčenková s brazílskou vyzývateľkou Jessicou Andradeovou a vrcholom podujatia bude súboj hviezd vo velterovej váhe medzi nigérijským šampiónom Kamarum Usmanom a domácim Jorgem Masvidalom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mike Tyson #UFC #Čang Wej-li