Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pirát varuje Vémolu: Attila vie, ako na teba, pôjdeš ku dnu!

Neznáša prehry. Keď padol v ostro sledovanom zápase proti slovenskému rivalovi, akoby sa mu zrútil svet. Karlos Vémola túži po jedinom - dotlačiť Attilu Végha k odvete.

07.12.2020 16:30
debata
Slovenský bojovník MMA Samuel... Foto: Oktagon MMA
Pirát MMA Slovenský bojovník MMA Samuel "Pirát" Krištofič.

Víkendové dianie na turnaji Oktagon 19 ukázalo, že cesta k odvetnému súboju zrejme vedie cez Véghových zverencov.

Vémola v sobotu vybavil hlavný zápas večera za dve minúty. Zničil veľkohubého Vaška Mikuláška a priamo v klietke si od promotérov najväčšej československej MMA organizácie vypýtal titulový súboj.

V jeho prípade by išlo o opasok strednej váhy (do 84 kg) a rovnako ako proti Véghovi, aj tentoraz by ho čakal súper zo Slovenska.

Je ním Samuel Krištofič. Zápasník s prezývkou Pirát skvelým spôsobom zvládol návrat do klietky, keď nedal šancu Poliakovi Strzelczykovi.

Slovenská hviezda MMA Attila Végh Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Attila Végh.

Vémola vs. Pirát

Víťazovi Oktagon Výzvy II pomohla aj zmena trénerov, keď prestúpil do trnavského Spartakus Fight Gym. Tam ho vedie aj Végh.

„Som šťastný, že som sa takmer po 500 dňoch vrátil k MMA. Zdravotné problémy sú nateraz zažehnané a verím, že to tak vydrží,“ teší sa Pirát.

Vémola mu navrhol titulový zápas už na turnaji Oktagon 20, ktorý sa uskutoční 30. decembra.

„Dnes som si zrejme zlomil ruku, takže tento mesiac to nestihnem. Ale dáme to dokopy. Tam mám môjho skutočného leva, ktorý vie, ako na teba. Veď ťa už trochu posadil… Viem, že ma pripraví aj na teba a pôjdeš ku dnu,“ vravel na pozápasovej tlačovke Pirát smerom k Čechovi a ukázal pritom na Végha.

Vémola zaželal rivalovi skóre uzdravenie s tým, že sa čoskoro uvidia v klietke. Fanúšikovia československého MMA sa tak majú v roku 2021 na čo tešiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh #Oktagon MMA #Samuel Krištofič