Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozchod Vémolu a vyzývavej Slovenky? Môže za to Végh

Po prehre v ostro sledovanom zápase sa mu zrútil svet. Bol z neho zronený muž, ktorý razom prestal snívať o návrate do zámorskej UFC.

02.09.2020 14:19
debata (1)
Karlos Vémola (vľavo) a Attila Végh počas... Foto: Oktagon MMA
Végh Vémola MMA Karlos Vémola (vľavo) a Attila Végh počas súboja na podujatí Oktagon 15.

Karlosa Vémolu lanský neúspech v „zápase storočia“, v ktorom nestačil na slovenskú hviezdu Attilu Végha, poznačil.

Český bojovník MMA preniesol osobnú nepohodu aj do privátneho života a podľa vyjadrení jeho už teraz bývalej partnerky Lely Ceterovej bola prehra s Véghom jedným z dôvodov, prečo sa pár nedávno rozišiel .

„Bola som s Karlosom tri roky a ešte som nezažila, aby prehral. Nevedela som, ako bude prehru znášať. A faktom je, že sa s tým vyrovnával po svojom,“ uviedla slovenská modelka pre cas.sk .

"Nejaký čas sme mali tichú domácnosť. Vycítila som, že sa o tom nechce baviť, že chce byť sám so sebou.

Mrzelo ma, že prehral, pretože je vynikajúci športovec a viem, ako tvrdo trénoval," dodala Ceterová s tým, že po prehre v dôležitom zápase sa ich vzájomné rozdiely prehlbovali.

Slovenská hviezda MMA Attila Végh Fotogaléria - 28 fotiek Všetky fotky
Attila Végh.

Proti Babe Jage v októbri

Vémola neprežíva práve najlepšie obdobie. V príprave na zápas proti Václavovi Mikuláškovi si poranil koleno a musel na operáciu.

Okrem rozchodu s Ceterovou ho nedávno zasiahol ďalší úder, keď mal pozitívny test na koronavírus.

„Môj zdravotný stav je lepší ako pred dvoma týždňami. Verím, že v piatok budem mať negatívny test a v pondelok už môžem opäť makať v gyme,“ vyjadril sa Vémola.

Komplikácie s korona situáciou prinútili konať aj promotérov organizácie Oktagon MMA. Plánované turnaje Oktagon 16 a Oktagon 17 presunuli do brnenskej haly Zoner Bobyhall.

V novom pôsobisku budú organizátori schopní zaistiť dva sektory po 500 fanúšikov. V prípade potreby sa zápasy uskutočnia bez divákov.

Oktagon 16 sa po novom uskutoční 26. septembra. Hlavným zápasom bude slovenský súboj Karol Ryšavý vs. Ronald Paradeiser. V klietke sa predstavia aj Viktor Pešta, Gábor Boráros či Tereza Bledá.

Oktagon 17 je na programe 17. októbra. Okrem súboja Vémola vs. Mikulášek uvidia fanúšikovia aj duely David Kozma – Máté Kertész či Jakub Dyk – Tadeáš Růžička. Kompletný program by mal byť známy v najbližších dňoch.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Karlos Vémola #Lela Ceterová #Attila Végh