Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to svinstvo, mám ťažký priebeh, vraví Vémola. Nakazila sa aj jeho dcérka

Karlos Vémola prežíva smolné obdobie. Počas prípravy na zápas s Václavom Mikuláškom si poranil koleno a musel na operáciu.

24.08.2020 17:57 , aktualizované: 25.08.2020 15:13
Karlos Vémola MMA Foto:
Český bojovník MMA Karlos Vémola.
debata (5)

Keď sa krátko po zákroku vrátil do tréningového procesu, skolila ho ďalšia zdravotná indispozícia – infikoval sa koronavírusom.

"Bohužiaľ, len čo sa mi koleno začalo dávať do poriadku, tak som dostal to svinstvo koronu.

Dosť ma to skolilo, mám ťažký priebeh, horúčky…," uviedol český MMA bojovník pre isport.cz .

Pozitívny test komplikuje 35-ročnému borcovi situáciu pred septembrovým duelom proti Mikuláškovi, ktorý sa hrdí prezývkou Baba Jaga.

Pre Vémolu by malo ísť o prvý duel v klietke od vlaňajšieho „zápasu storočia“, v ktorom prehral so slovenskou hviezdou Attilom Véghom.

„Vzhľadom na to, že do zápasu nechýba tak veľa, tak to zatiaľ príliš dobre nevyzerá. Každopádne vás budem informovať. Držte sa a dávajte si na seba pozor,“ dodal Vémola.

Pozitívny test mala aj Vémolova slovenská partnerka Lela Ceterová a ich osemmesačná dcérka Lili, ktorú trápia vysoké teploty.

„Ak by sa nezlepšil jej stav, tak musíme ísť do nemocnice Bulovka. Mňa zatiaľ bolí len hrdlo a hlava,“ napísala Ceterová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keď pár noci nespím kvôli Lilinke. Realita...takto vyzerám. Byť mamou je jednou z najťažších vecí na svete, ktorú nedokáže robiť dobre každý. Občas nás možno prekvapí, že prakticky táto životná rola nemá žiadne hranice♾. Mamy plačú, zraňujú, skúšajú a zlyhávajú, začínajú od znova a učia sa. Ale tiež zažívajú viac radosti a lásky, ako by si vôbec mohli myslieť, že ich srdce dokáže prijať. Napriek všetkej bolesti, smútku, prebdeným nociam a skorým ránam, cez ktoré si musime prejsť, by sme to všetko urobili opäť❤. Dokážeme existovať bez jedla, bez sprchy i bez spánku. Vždy naše deti dávame na prvé miesto. Dokážeme celé dni tráviť napĺňaním ich potrieb a na konci dňa už málokedy máme silu niečo urobiť pre seba. Nosime naše deti na rukách, keď upratujeme, varíme či jeme‍ Vieme, že v našom náručí sa vždy cítia bezpečne, šťastne a milovane. Milujeme naše deti❤.

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Ceterová (@lela_ceterova_official),

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Karlos Vémola #Václav Mikulášek