Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola reagoval na Véghovu výzvu. Box? Nevybavené účty s ním mám inde

Ako sme informovali v piatok, hviezdny slovenský MMA bojovník Attila Végh oznámil, že sa vracia do súťažného kolotoča. Namiesto klietky však budúci rok vstúpi do boxerského ringu.

23.05.2020 18:46
Vémola, Végh Foto:
Attila Végh (vpravo) zvíťazil v Zápase storočia nad Karlosom Vémolom po knokaute v prvom kole.
debata

„Bude to boj s veľkým príbehom a ja som šťastný, že toto naozaj prišlo. Kedy, kde a proti komu zatiaľ nemôžem povedať,“ odkázal Végh.

V novembri minulého roka si poradil v Prahe s českým rivalom Karlosom Vémolom, ktorému uštedril tvrdý knokaut. O odvete sa začalo hovoriť viac či menej hneď po „zápase storočia“. Nielen zo strany fanúšikov, ale najmä zdolaného Vémolu. Ten sa vyjadril aj k boxerskej výzve Végha.

"Attila si chce vyskúšať box, ale MMA nejde do úzadia. Som rád, že sa na niečo pripravuje a nebude sa len váľať a užívať si otcovstvo. Tento rok určite nebudeme mať zápas, je tu pandémia, vidím to na rok 2021. Ak by to malo byť v lete, tak to je na prenájom veľkého štadióna.

Chcem ísť s Attilom v MMA, to je moja disciplína, tam s ním mám nevybavené účty. Až potom môžem uvažovať o niečom inom," reagoval Vémola pre Sport.cz.

Galavečer MMA Oktagon 15 - Végh vs. Vémola Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Attila Végh a Karlos Vémola pred zápasom.
debata chyba
Viac na túto tému: #box #MMA #Karlos Vémola #Attila Végh