Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tešil sa na neho aj Tyson. Americká organizácia prepustila českého šampióna

Pred vyvrcholením turnaja Oktagon 15 s témou Zápas storočia medzi Attilom Véghom a Karlosom Vémolom obhájil titul organizácie Oktagon MMA v ťažkej váhe. Čech Michal Martínek (30) potom odišiel za americkým snom do organizácie Professional Fighters League, kde ho vítal i legendárny boxer Mike Tyson, investor PFL. Túžba presadiť sa v Spojených štátoch sa však pre "Blackbearda" odkladá.

24.04.2020 09:31
debata
Michal Martínek v novembri na Oktagone 15... Foto: Oktagon MMA
Martínek Michal Martínek v novembri na Oktagone 15 obhájil titul organizácie Oktagon MMA v ťažkej váhe.

PFL taktiež zasiahla kríza spojená s koronavírusom. Organizácia zrušila celú sezónu 2020. Časť zabehnutých bojovníkov si ponechala a bude im do začiatku ročníka 2021 vyplácať mesačnú mzdu. S ostatnými s okamžitou platnosťou rozviazala zmluvy. Týka sa to aj Martínka.

VIDEO. Mike Tyson: „Zdravím Michala Martínka. Veľmi sa teším, ako ťa budem sledovať v PFL.“

"Mrzí nás to, turnajový systém PFL bol pre Michala obrovskou motiváciou. No spravili logický krok, dal sa čakať. Na druhej strane, pri zachovaní zmluvy by bol Michal takmer roka a trištvrte bez zápasu, čo je strašne dlhá doba.

Toto rozhodnutie nám dáva možnosť obnoviť rokovania s organizáciami, s ktorými sme jednali pred podpisom s PFL. Už na túto jeseň riešim pre Michala prípadný zahraničný zápas," povedal pre MMA Shorties tréner Martínka André Reinders.

Martínek pred PFL rokoval aj s UFC či KSW.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Michal Martínek #PFL