Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odpísaná hviezda? Kdeže, idú chýry o najlepšej forme v živote

Už len dva týždne. Bývalý šampión dvoch váhových kategórií najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC Conor McGregor (bilancia 21-4) sa vráti do oktagonu prvýkrát od 6. októbra 2018.

02.01.2020 12:37
debata (14)

Tridsaťjedenročného Íra čaká 18. januára v rámci UFC 246 zápas vo velterovej váhe proti Donaldovi Cerronemu (bilancia 36–13). McGregor naposledy pred takmer rokom a pol prehral v súboji o titul v ľahkej váhe s dominantným Chabibom Nurmagomedovom.

Odvtedy mal v živote mimo oktagonu mnoho pádov. Viacerí experti ho odpísali, podľa odborníkov sa už po pauze nevráti vo forme, v akej si kedysi podmanil rýchlo rastúci bojový šport. John Kavanagh, ktorý trénuje McGregora od začiatku, však má iný názor:

„Prvého januára sme mali s Conorom posledný ťažký sparing pred cestou do Las Vegas. Môžem úprimne povedať, že je v najlepšej forme, v akej som ho kedy videl. Pred šiestimi mesiacmi som si nebol istý, že to bude možné. Ľudia, čaká vás skutočná lahôdka. Som rád, že mám dobré miesto pri oktagone.“

McGregor podľa prezidenta UFC Danu Whita plánuje v tomto roku až tri zápasy. Po Cerronem si želá odvetu s Nurmagomedovom, ktorý sa však do druhého zápasu s kontroverzným Írom nehrnie. Navyše, na 18. apríla má už dohodnutý zápas s Tonym Fergusonom.

Pokiaľ však rivali potvrdia papierové predpoklady a zvíťazia, odveta o titul v ľahkej váhe sa bude ponúkať a ešte viac po nej zatúžia i fanúšikovia.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #Donald Cerrone #UFC 246