Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor šokuje muskulatúrou. Bude pomalší, boja sa fanúšikovia

Fanúšikovia MMA sa už nevedia dočkať tretej januárovej soboty. Dôvod? Na podujatí UFC 246 sa do klietky vráti Conor McGregor.

27.12.2019 10:06
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sparring.

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Žijúca legenda zmiešaných bojových umení nastúpi proti americkému veteránovi Donaldovi "Cowboyovi“ Cerronemu. Pre Íra to bude prvý súboj od októbra 2018, keď v ostro sledovanom zápase nestačil na Chabiba Nurmagomedova.

McGregor je bývalý šampión perovej (do 66 kg) i ľahkej váhy (do 70), duel proti Cerronemu sa však uskutoční o kategóriu vyššie – vo welterovej hmotnostnej kategórii do 77 kg.

Rodák z Dublinu vo welteri bojoval len dvakrát. V oboch prípadoch bol jeho súperom Nate Diaz. Prvý súboj vyhral Američan, v odvete bol úspešný Ír.

Veľkú polemiku medzi fanúšikmi vyvolali zábery, ktoré pred pár dňami zverejnil McGregor na sociálnej sieti. Evidentne nabral svalovú hmotu, čo mu podľa niektorých môže uškodiť.

„Bude pomalší a rýchlejšie mu odíde kondička,“ napísal jeden z fanúšikov. „Cerrone je síce veterán, ale Conora môže predčiť v pohybe,“ znie ďalší názor.

Hlavnou zbraňou McGregora sú jeho rýchle ruky a boj v postoji. Na slabšiu kondičku však už dvakrát doplatil – v prvom zápase proti Diazovi i v boxerskom súboji proti Floydovi Mayweatherovi.

Jeho taktika tak bude jasná – bojovať rozumne, šetriť sily a snažiť sa čo najrýchlejšie knokautovať súpera. Ako to dopadne, sa dozvieme v noci na 19. januára.

TV Pravda. Attila Végh odpovedá na otázky Pravdy ohľadne svojej budúcnosti. Vo videu si pozrite aj ukážky z pripravovaného dokumentu Attila 2000
Video
4 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #MMA