Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Milión nepadol, Rusko zmietol zo stola. Slovanu môže dôjsť trpezlivosť, kto a za koľko lanári Polievku?

Sedel hneď nad tunelom, z ktorého vychádzajú hráči na trávnik Tehelného poľa. Pozorne sledoval, čo sa deje. Neraz zatlieskal peknej kombinácii domácich a tešil sa aj z gólov.

03.08.2023 13:18
Róbert Polievka Foto: ,
Kapitán Banskej Bystrice Róbert Polievka sa snaží prejsť cez Mareka Bartoša
debata (16)

Róbert Polievka si nenechal ujsť utorňajšiu odvetu 2. predkola Ligy majstrov medzi Slovanom Bratislava s HŠK Zrinskij Mostar (2:2).

Je známe, že slovenský reprezentant už niekoľko týždňov rokuje o prestupe z Banskej Bystrice do kádra slovenského majstra.

Návšteva vypredaného štadióna v čase, kedy si Slovan zaistil minimálne skupinovú fázu Európskej konferenčnej ligy, zaujala mnohých expertov.

„Nemalo to nič spoločné s rokovaniami oboch klubov. Robo si bol pozrieť tento zápas ako divák,“ povedal pre tvnoviny.sk hráčov agent Michal Holeščák.

V kuloároch sa rôznili čiastky, za ktoré by mal 26-ročný strelec zmeniť dres v rámci Niké ligy. Holeščák ich spresnil s tým, že pre Polievku je prestup do Slovana prioritou.

bohumil bizoň Čítajte viac Smútok na Tehelnom poli: bol pri historickom úspechu. Slovan oplakáva víťaza PVP

"Áno, aj samotný hráč má záujem prestúpiť. My sme sa na podmienkach hráča so Slovanom dohodli, avšak neprišlo k dohode medzi klubmi.

"Spomínala sa suma na úrovni pol milióna, plus bonusov v podobe každej účasti v zápase skupinovej fázy niektorej európskej súťaže, výmenou hráčov a prípadného ďalšieho predaja, čo je na slovenské pomery veľmi slušná ponuka.

Za tie štyri roky, čo je dĺžka kontraktu, ktorý má Slovan pre Polievku pripravený (tri plus predĺženie o rok), by si Banská Bystria teda prišla na zaujímavé peniaze. Bystrica však má inú predstavu ohľadom sumy a požaduje vyššiu čiastku," pokračoval Holeščák.

milan borjan, snežana borjanová Čítajte viac Fandila mu aj krásna polovička. Srbi ospevujú Borjana a fanúšikov Slovana: Na Tehelnom poli ho zbožňujú

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Dukla Banská Bystrica #Róbert Polievka