Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sexi atlétka odhalila nové partnerstvo. Závidieť jej ho môžu rivalky z dráhy aj muži

Bežkyňa Alica Megan Schmidtová, považovaná za najkrajšiu atlétku na svete, na Instagrame oznámila prekvapujúcu novinku. Špecialistka v behu na 400 metrov odhalila spoluprácu, ktorú jej bude závidieť najmä mužská populácia, ale aj súperky z atletických oválov.

04.04.2024 09:50
01. Alica Schmidtová Foto:
Alica Schmidtová.
debata

Nemecká reprezentantka totiž uzavrela lukratívnu sponzorskú zmluvu s automobilkou Porsche, od ktorej dostala luxusné vozidlo.

Za novým partnerstvom stojí manažér atlétky Marcel Heinrich, vďaka ktorému je meno 25-ročnej pôvabnej športovkyne spojené aj s módnou značkou Hugo Boss.

Mix Collage-29-Mar-2024-05-20-AM-9858 Čítajte viac V Rusku zamrzol čas, otec jej kúpil cyperský pas. Kulichenková je úspešná atlétka, ktorú mnoho ľudí nenávidí

Pri oficiálnom oznámení spolupráce v Berlíne sa účastníčka olympijských hier v Tokiu 2020 predstavila v novom čiernom Porsche Carrera 911 4S, ktorého cena sa v základnej výbave pohybuje na úrovni 145-tisíc eur. Maximálna rýchlosť športového auta dosahuje až 307 km/h.

„Sen sa stal skutočnosťou. Som veľmi poctená mať značku Porsche ako svojho partnera,“ uviedla Schmidtová na instagramovom účte, ktorý sleduje viac ako päť miliónov užívateľov. Aké ďalšie výhody jej budú prameniť od nového sponzora, atlétka neuviedla. Zaiste si však príde aj na lukratívne finančné plnenie.

Medzi najväčšie športové úspechy rodáčky z Wormsu patrí druhé miesto v tímovej štafete na 4 × 400 metrov z majstrovstiev Európy v atletike do 20 rokov v roku 2017 a bronzová medaila z roku 2019 z ME v atletike do 23 rokov v rovnakej disciplíne.

Svoje atletické schopnosti využila aj vo svete futbalu, keď pôsobila ako kondičná trénerka bundesligového klubu Borussia Dortmund. Športovými médiami po celom svete býva označovaná ako najsexi atlétka na svete.

Alica Schmidtová, jedna z najkrajších športovkýň Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Bežkyňa Alica Schimdtová, ktorá ma povesť...
debata chyba
Viac na túto tému: #atletika #Porsche #Alica Schmidtová #sponzoring