Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Atléta 20 minút pred štartom surovo zbili. Vyhral aj s prelepeným okom

Neuveriteľná situácia sa odohrala počas majstrovstiev Francúzska v atletike.

26.06.2022 18:31
Wilfried Happio Foto:
Wilfried Happio vyhral aj s prelepeným okom.
debata

Wilfrieda Happia v sobotu napadli počas rozcvičky v Caen, 20 minút pred štartom behu na 400 metrov prekážok. Na trať sa vydal s páskou cez oko a obväzom, no napriek tomu zvíťazil – v osobnom maxime 48,57 sekundy.

Útočníkovi sa podarilo prejsť cez bezpečnostnú službu a Happiovu uštedril pár úderov do tváre. Predtým, ako ho zatkla polícia, sa na obranu svojho zverenca postavil tréner Olivier Vallaeyes.

Podľa portálu RMC Sport Happio tesne pred pretekmi vykašliaval krv, no napriek tomu vyhlásil, že je schopný súťažiť. Happio spečatil zisk miestenky na majstrovstvá sveta v Eugene.

Po víťazstve zamieril do nemocnice a o incidente nechcel hovoriť, komentoval len svoj bežecký výkon. „Necháme to na kompetentných,“ reagoval pre spomínaný portál.

Sydney McLaughlinová Čítajte aj Američanka vytvorila rekord na 400 m prekážok. Pozrite si, ako všetkým ušla

Jeho tréner prezradil viac.

"Počas rozcvičky na Wilfrieda skočil a udrel. Ten chlapík prišiel odnikiaľ. Spýtal sa ho, či je to naozaj Wilfried Happio a vrhol sa naňho.

Zasiahol som a potom ho zatkli. Sme v šoku, Wilfried sa cíti dobre, ale nemám slov. Je to nechutnosť, čistá agresia, divošské metódy," neskrýval znechutenie kouč.

SR Trnava šport atletika M SR TTX Čítajte viac Ledecká je vo forme, má takmer istotu štartu na MS. Volkov úspešný návrat
debata chyba
Viac na túto tému: #Wilfried Happio