Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyzerám ako prostitútka? Sedemnásobná majsterka sveta sa v 23 rokoch rozhodla ukončiť kariéru

Atraktívna ruská plavkyňa Varvara Subbotinová sa rozhodla ukončiť športovú kariéru, hoci má len 23 rokov.

13.04.2024 14:49 , aktualizované: 15:09
Varvara Subotinová. Foto:
Varvara Subotinová.
debata (8)

Subbotinová je päťnásobnou majsterkou sveta medzi juniorkami a dvojnásobnou medzi ženami v synchronizovanom plávaní. K týmto úspechom pridala aj tri tituly európskej šampiónky. No nikdy neuspela na olympijských hrách.

Hlavným dôvodom ukončenia kariéry mladej športovkyne je zranenie chodidla, operácia a dlhodobá rehabilitácia. „Odísť zo športu v 23 rokoch je priskoro, ale evidentne som dosiahla svoj limit,“ zverila sa na Instagrame.

James Magnussen Čítajte viac Zbláznili sa? Plavec dostane milión dolárov, keď bude dopovať a prekoná rekord

Po operácii sa síce zotavila, ale nepozdávala sa jej predstava náročnej tréningovej záťaže. „Myslela som na to, že by som mala všetky tieto tréningy absolvovať ešte raz, a ako keby som na to nebola pripravená. Trvala som na odchode,“ vysvetlila Ruska.

Rozhodnutie v nej vrelo už dlhšiu dobu a poslednou kvapkou bolo vylúčenie Rusov z medzinárodných súťaží. V minulosti mala problémy aj s útokmi kvôli svojej krásne.

„Dostávala som od fanúšikov všetky možné otázky, z ktorých niektoré boli dosť obscénne. Ponúkli mi aj peniaze za sex. Chcem sa všetkých opýtať: Vyzerám ako prostitútka?“ zverila sa v minulosti Subbotinová. Zdupľovala, že nikdy by sa nevyspala s cudzím človekom za peniaze. Viac fotiek pôvabnej, dnes už bývalej, plavkyne nájdete v galérii:

Plavkyňa Varvara Subbotinová Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Varvara Subbotinová.
8 debata chyba
Viac na túto tému: #synchronizované plávanie #Varvara Subbotinová