Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Do Soči pocestujú všetci náhradníci, Radivojevič bude v poriadku

Okrem riadne nominovaných hokejistov pocestuje v stredu popoludní so slovenskou reprezentáciou do dejiska zimných olympijských hier Soči aj sedmička náhradníkov, ktorí budú trénovať s tímom do príchodu hráčov z NHL.

03.02.2014 22:38
Olympijský výber SR - výber TE Foto: ,
Tréner Olympijského výberu SR Vladimír Vůjtek (druhý zľava) počas prípravného zápasu medzi Olympijským výberom SR a výberom Tipsport extraligy.
debata

V prípade zranenia niektorého z nominovaných do začiatku olympijského turnaja môže dostať šancu niekto z tejto sedmičky. Pôvodne mali zo siedmich náhradníkov cestovať len šiesti, napokon však tréner Vladimír Vůjtek rozhodol, že do Soči pôjdu všetci – brankár Jaroslav Janus, obrancovia Tomáš Starosta, Marek Ďaloga a Ivan Švarný a útočníci Branko Radivojevič, Juraj Mikúš a Mário Bližňák. „Pocestujú všetci siedmi,“ uviedol Vladimír Vůjtek.

Pondelkový exhibičný duel proti výberu Tipsport extraligy v Bratislave nedohral útočník Branko Radivojevič. V prvej tretine dostal ranu pukom od spoluhráča z obrany Martina Štajnocha.

„Podobné zranenia sa stávajú v každom zápase. Nemal by to byť žiaden problém. Verím, že v priebehu pár dní bude v poriadku,“ povedal lekár reprezentácie Vladimír Lupták, ktorý pozorne sleduje aj zdravotný stav rekonvalescentov Marcela Hossu a Mariána Gáboríka. Kým stav útočníka Dinama Riga sa neustále zlepšuje, o Gáboríkovom štarte na ZOH rozhodnú lekári v Columbuse.

debata chyba
Viac na túto tému: #Soči 2014 #hokejový tím Slovenska