Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cesta vrátiť sa silnejšia práve začala! Vlhová zverejnila snímku s barlami. Svetové slalomárky reagovali

Jej pád v obrovskom slalome Svetového pohára bol šokujúcim momentom inak perfektne zorganizovaného podujatia v Jasnej. Petra Vlhová sa v nedeľu večer prihovorila svojim fanúšikom.

21.01.2024 22:30
Petra Vlhová Michal Kyselica Foto:
Petra Vlhová s priateľom Michalom Kyselicom.
debata (27)

Vlhová zverejnila na Instagrame snímku s priateľom Michalom Kyselicom, na ktorej má bandáž na zranenej pravej nohe a podpiera sa barlami.

K fotke pridala výstižný a pre tisícky slovenských fanúšikov veľmi optimisticky znejúci odkaz: „Cesta vrátiť sa silnejšia práve začala,“ napísala Vlhová spolu s emotikonom srdiečka a modliacich sa rúk.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Kyselica (@michal_kyselica)

Na príspevok zareagovali aj jej súperky zo zasnežených svahov, okrem iných Slovinka Ana Buciková a Zrinka Ljutičová.

19-ročná Chorvátka, ktorá v nedeľu dosiahla druhým miestom v slalome v Jasnej svoj najlepší výsledok v kariére, poslala Vlhovej dve srdiečka. „Rýchlo sa uzdrav,“ napísala Slokarová.

Boris Vlha Čítajte viac Veľa ľudí sa šplhá po mene Vlhová, ja nie. Mám svoj biznis, nie Petin ani mojich rodičov, ale môj. Ako brat Boris začal piecť pizzu

Snímka vznikla pravdepodobne v nedeľu v dopoludňajších hodinách na letisku v Poprade krátko predtým, ako Vlhová opustila Slovensko a nabrala smer Švajčiarsko.

Ako potvrdil jej otec Igor Vlha, v krajine pod Alpami čaká slovenskú lyžiarsku hviezdu v blízkom období operácia zraneného kolena.

Najskôr ju však čakajú konzultácie so švajčiarskymi odborníkmi, ktorí zhodnotia Vlhovej stav a následne sa bude postupovať podľa ich pokynov.

Šou so smutným koncom a pádom Vlhovej Fotogaléria - 90 fotiek Všetky fotky
Svetový pohár v Jasnej so smutnou slovenskou...
27 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #alpské lyžovanie #Michal Kyselica #Jasná 2024 #Svetový pohár v Jasnej 2024