Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Velez-Zuzulová sa v Jasnej predstaví so sedmičkou, Vlhová so štrnástkou

Skúsená slovenská slalomárka Veronika Velez-Zuzulová si pôjde splniť sen o účasti v pretekoch Svetového pohára v Jasnej s číslom 7 a Petre Vlhovej sa ušla štrnástka.

05.03.2016 19:27
debata (1)

Taký je výsledok sobotňajšieho večerného žrebovania štartovných čísel pre nedeľňajšie preteky v slalome žien v Jasnej v Nízkych Tatrách. Velez-Zuzulová patrí do elitnej žrebovacej skupiny Svetového pohára v slalome 1–7, zatiaľ čo Petra Vlhová z nej vypadla po nedávnych pretekoch v Crans Montane. Žrebovala si teda číslo zo skupiny 8–15. V prvom kole slalomu v Jasnej sa predstaví aj tretia Slovenka Barbara Kantorová – bude mať číslo 56.

Fanúšikovia vítajú Veroniku Velez-Zuzulovú počas žrebovania. Zdroj: Anton Šepták

Nedeľňajší predposledný slalom žien sezóny 2015/2016 v Jasnej by sa mal uskutočniť podľa plánu na rozdiel od sobotňajšieho obrovského slalomu, ktorý museli pre silný vietor presunúť na pondelok 7. marca.

Prvé kolo slalomu sa začne o 10.30 h, druhé s tridsiatkou najlepších o 13.30 h. S jednotkou sa vydá na trať Švajčiarka Wendy Holdenerová, s dvojkou Američanka Mikaela Shiffrinová a s trojkou Češka Šárka Strachová. Líderka hodnotenia slalomu v SP Švédka Frida Hansdotterová bude mať štvorku.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Veronika Velez-Zuzulová #Petra Vlhová #Svetový pohár v Jasnej 2016