Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jasná 100 dní pred SP spúšťa predaj vstupeniek

Sto dní pred začiatkom Svetového pohára v alpskom lyžovaní v Jasnej v Nízkych Tatrách (5.- 6. 3. 2016) organizačný výbor spustil predaj vstupeniek, nový web, ako aj akreditáciu pre médiá.

27.11.2015 13:11
Veronika Velez-Zuzulová Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Najlacnejšie lístky budú dostupné už od 5 eur. Pod Chopkom budú ženy v prvý marcový víkend súťažiť v slalome a obrovskom

"Preteky Svetového pohára na Slovensku sú naozaj historickou udalosťou a už teraz cítime o toto podujatie veľký záujem. Preto sme aj ceny lístkov nastavovali tak, aby boli naozaj dostupné pre každého,“ povedala Sylvia Artzová, členka organizačného výboru Svetového pohára v Jasnej. Najlacnejšie budú lístky na státie mimo tribúny v oblasti cieľa, ktoré sa v predpredaji na stránke www.gopass.sk dajú kúpiť už za 5 eur na jeden deň. Získať sa budú dať aj v samotnom stredisku pred pretekmi, za 15 eur na jeden deň.

Lístok na sedenie na tribúne na jeden deň bude v predpredaji stáť 10 eur, priamo na mieste 35 eur. Rovnaké ceny platia na sobotné i nedeľné preteky. "Prvé lístky sme pustili do predaja už teraz, aby sme vyšli v ústrety záujemcom, ktorí si v predstihu chcú rezervovať aj ubytovanie na tento termín. Je to istá pomoc poskytovateľom ubytovania v regióne. Dôležitou skupinou, bez ktorej by preteky nemali atmosféru, sú fankluby, pri ktorých je istý predstih pochopiteľný. Postupne plánujeme pridávať aj ďalšie kategórie lístkov a niektoré vylepšenia, o ktorých budeme, samozrejme, informovať. Verím, že sprievodný program, ktorý ešte chvíľu podržíme v tajnosti, bude príjemným prekvapením a bonusom navyše aj pre tých, ktorí si kúpia lístky na svetový pohár už dnes,“ dodala Artzová.

Organizačný výbor tiež spustil novú webovú stránku k podujatiu s adresou www.worldcupjasna.sk, ktorá nahradila doterajšiu dočasnú mikrostránku. "Nový web by mal byť základným informačným kanálom pre každého, kto sa o Svetový pohár v Jasnej bude zaujímať. Postupne, s blížiacim sa dátumom pretekov, budeme dopĺňať informácie nielen pre médiá, ale aj pre širokú verejnosť. Preteky Svetového pohára sú vždy veľkým zviditeľnením krajiny,“ komentovala Artzová.

Na preteky organizátori očakávajú príchod okolo 200 novinárov zo Slovenska aj zahraničia. Tí sa oddnes môžu akreditovať prostredníctvom novej stránky. "S pretekmi takéhoto rozmeru nemáme ešte skúsenosti, zabezpečiť všetko na požadovanej úrovni je pre nás výzvou a učíme sa za pochodu. Novinárov ale považujeme za tých, ktorí budú šíriť svoje skúsenosti s Jasnou a Slovenskom do sveta, a preto si chceme dať záležať, aby si od nás odniesli tie najlepšie zážitky.“ doplnila Artzová.

debata chyba
Viac na túto tému: #jasná #Svetový pohár v alpskom lyžovaní