Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Soukalová si splnila sen, naspievala vlastnú pesničku

Najlepšia speváčka medzi biatlonistkami Češka Gabriela Soukalová má vlastnú pesničku.

06.10.2015 11:27
Gabriela Soukalová Foto: ,
Gabriela Soukalová.
debata

Dvojnásobná olympijská medailistka nahrala skladbu s názvom „STK-áčko“, ktorej cieľom je podporiť projekt jej partnera, bedmintonistu Petra Koukala, zameraný na boj mužov s rakovinou semenníkov. Koukal v minulosti sám prekonal túto v mnohých prípadoch smrteľnú chorobu. Soukalová chce aj touto skladbou motivovať mužov, aby odhodili hanblivosť a nebáli sa ísť na preventívnu kontrolu k lekárovi.

„Naspievaná vlastná skladba, to je splnený sen. Vždy som po tom túžila a teraz sa to podarilo. Doteraz som spievala iba skladby od iných interpretov, aby som zabila nudu. Teraz mám vlastnú,“ citoval Soukalovú server isport.blesk.cz.

Najväčšiu zásluhu na Soukalovej speváckej premiére s vlastnou skladbou a videoklipom majú jej autori Arnošt Frauenberg a Jaro Cossiga, ktorí prišli za biatlonistkou práve s týmto nápadom. Ide o duet spevu a beatboxu, ktorý s úspešnou českou reprezentantkou naspieval Petr Cerha. „S Gabčou sa mi výborne spolupracovalo. Je to šikovné a múdre dievča,“ cituje isport.blesk.cz Soukalovej speváckeho partnera. Jej životný partner Koukal k tomu s obdivom povedal: „Gábina mala vždy blízko k spievaniu a teraz to môže ukázať. Mal som veľkú radosť z toho, aká bola šťastná.“

debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Gabriela Soukalová