Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gereková rozmýšľa nad budúcnosťou. Pôjde na materskú?

Pri absencii Anastasie Kuzminovej najlepšia slovenská biatlonistka súčasnosti Jana Gereková rozmýšľa nad svojou budúcnosťou a nie je isté, či bude behať a strieľať aj v budúcej sezóne.

17.03.2015 09:25
Janka Gereková Foto:
Jana Gereková.
debata

Na nedávnom svetovom šampionáte skončila trikrát v najlepšej pätnástke a po tohtotýždňovom finále Svetového pohára v Chanty-Mansijsku sa jej skončí ďalšia súťažná sezóna.

„V prvom rade si chcem na jar oddýchnuť. Venovať sa rodine, svojim koníčkom a s pokojnou hlavou porozmýšľať, čo ďalej. Ak budem pokračovať v kariére, dám do toho všetko, aby nová sezóna bola minimálne taká dobrá ako táto,“ povedala v rozhovore pre denník Šport Jana Gereková.

Následne sa nevyhla ani téme tehotenstvo. "Nechávame to s priateľom Lukášom zatiaľ voľne. Tak na osud. Ako to zariadi. Prírodu veľmi nepotlačíme. Netlačíme na pílu. Nerátame plodné a neplodné dni. Nie je to tak, že by sme sa na to nejako veľmi sústredili. Nepozeráme na hodinky, že je dvanásť a teraz musíme, lebo je to najlepšie… To nie. Ak to pôjde takto ďalej, možno by som ešte jednu sezónu potiahla. Aj kvôli našej štafete. Myslím si, že tá naša potrebuje ešte moju pomoc. Nechcem však plánovať, pretože väčšinou, keď tak robím, to nevyjde. Necháme to na voľný priebeh.“

debata chyba
Viac na túto tému: #biatlon #Jana Gereková