Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gantnerová odstúpila z postu prezidentky SLA

Janka Gantnerová v stredu odstúpila z postu prezidentky Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA). Bývalá skvelá zjazdárka a dlhoročná funkcionárka sa tak rozhodla na základe hlasovania členov predsedníctva SLA na pondelkovom zasadnutí, ktoré jej vyslovilo nedôveru. Gantnerová bola šéfkou SLA od mája 2009.

13.08.2014 16:25
Janka Gantnerová Foto: ,
Janka Gantnerová bola na ZOH v Soči vedúcou slovenskej výpravy.
debata

"Predsedníctvo nemá právo alebo silu odvolať prezidenta SLA, ale keďže panuje taký názor vo vnútri hnutia, tak na základe toho som prehodnotila výsledky tohto rokovania a dnes som odstúpila z funkcie prezidentky SLA. Oficiálne som toto svoje rozhodnutie oznámila na sekretariáte SLA, elektronicky som to doručila členom predsedníctva a pevne verím, že to schvália.

Požiadala som o schválenie obratom. Je to už len formalita," uviedla Janka Gantnerová. "Zvážila som argumenty niektorých členov predsedníctva a zistila som, že sú to argumenty, ktoré sa nezhodujú s mojou osobou a nie výkonom funkcie.

Tým pádom som pochopila, že je tu nátlak, aby som odstúpila z pozície prezidentky. Samozrejme, naďalej zostávam členkou Slovenskej lyžiarskej asociácie a nikdy sa nebudem hanbiť za to, že som lyžiarka," dodala Gantnerová.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jana Gantnerová #SLA