Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Velez-Zuzulová je už po operácii. Som späť na štarte, uviedla

Najlepšia slovenská slalomárka Veronika Velez-Zuzulová má za sebou operáciu zraneného ľavého kolena.

10.12.2013 10:34
debata

Dvadsaťdeväťročná Bratislavčanka o tom informovala na sociálnej sieti Facebook. „Som späť na štarte,“ uviedla Veronika Velez-Zuzulová a pridala aj fotografiu operovaného kolena.

Operované koleno Veroniky Velez-Zuzulovej. Foto: facebook
velez-zuzulová, operovane koleno Operované koleno Veroniky Velez-Zuzulovej.

Tretia najlepšia slalomárka uplynulého ročníka Svetového pohára veľmi chcela v tejto sezóne súťažiť a jej hlavnou motiváciou bola účasť na ZOH v Soči. Po kvalitnej letnej príprave verila v dobrý výsledok vo Svetovom pohári, ako aj na olympijskom vrchole. Po októbrovom páde na tréningu v Hintertuxe zvažovala operáciu, ale napokon sa rozhodla pre konzervatívnu liečbu a zverila sa do opatery francúzskych odborníkov. Koleno však nevydržalo tréningovú záťaž a na rad prišlo chirurgické riešenie. Pretrhnutý väz v ľavom kolene a operácia znamená koniec šance na štart na februárových zimných olympijských hrách v Soči.

„Posledných šesť týždňov som robila všetko možné, aby som sa vrátila späť na svahy napriek roztrhnutému väzu v kolene. Žiaľ, moje koleno nespolupracovalo pri návrate na lyže, a preto musím všetkým oznámiť, že mám po olympijskej sezóne. Dobrou správou je, že chcem naďalej robiť to, čo mám najradšej. Preto sľubujem, že v budúcej sezóne sa vidíme na prvých pretekoch v novembri v Levi,“ odkázala Veronika Velez-Zuzulová svojim fanúšikom na sociálnej sieti Facebook koncom novembra po obnovení zranenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #velez-zuzulová #operácia