Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Takto vyzerá Vonnovej koleno. V lete budem nosiť dlhé sukne, žartuje

Najlepšia zjazdárka ostatných rokov Lindsey Vonnová sa po vážnom zranení kolena chce vrátiť k pretekaniu v novembri v kanadskom Lake Louise.

17.02.2013 14:14
vonn Foto:
Lindsey Vonnová pridala fotku svojho kolena na Facebook.
debata

Podľa šéfa americkej reprezentácie Patricka Rimla je reálne, že stihne začiatok Svetového pohára a jej hlavným cieľom zostáva účasť na olympiáde v Soči, kde by chcela obhajovať zlato v zjazde. Vonnová sa zranila minulý týždeň pri ťažkom páde počas super-G na majstrovstvách sveta v Schladmingu.

Nešťastný pád Lindsey Vonnovej v Schladmingu

Vo Vaile sa podrobila operácii dvoch väzov pravého kolena, optimizmus jej dodali informácie, že hlavica holennej kosti oproti prvej diagnóze zlomená nebola.

„Koleno nevyzerá veľmi dobre. V lete budem nosiť dlhé sukne,“ napísala na facebooku a pripojila fotografiu operovanej nohy.

Dvadsaťosemročná Američanka vyhrala štyri z ostatných piatich Svetových pohárov a krištáľové glóbusy v rýchlostných disciplínach zbierala ako na bežiacom páse. V tejto sezóne však aj kvôli jesenným črevným problémom nebola schopná konkurovať Slovinke Mazeovej.

Reprezentácia USA dominovala v Schladmingu aj bez Vonnovej. Vďaka Tedovi Ligetymu a jeho trom zlatým medailám aj majsterke sveta v slalome Mikaele Shiffrinovej vyhrali Američania vôbec prvýkrát hodnotenia krajín. Julia Mancusová navyše pridala bronz.

debata chyba