Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Alcaraz si počas prestávky privyrábal v hoteli. Záujemcov neodradila ani suma, ktorú pýtal za 30 minút

December je jediný mesiac v roku, kedy majú tenisti aké-také voľno. Veľké turnaje pod záštitou ATP sa nekonajú, zvyčajne ich nahrádzajú dobre platené exhibície, v ktorých ide hlavne o pobavenie publika.

12.12.2023 17:59
822732023 Foto:
Carlos Alcaraz počas turnaja majstrov v Turíne.
debata (1)

Carloz Alcaraz spojil príjemné s užitočným. V mexickom Los Cabos organizoval súkromné tenisové lekcie, za ktoré si pýtal nemalé peniaze.

Privyrábal si v sieti hotelov One&Only Palmilla, s ktorými Španiel spolupracoval cez svoju firmu LUX Tennis.

Zisk tak Alcarazovi plynul aj z hotelových aktivít. Za jednu noc v peknom prostredí pri mori hostia zaplatili takmer 1 170 eur na osobu. Za tenisové tréningy si však svetová dvojka pýtala vyššie sumy.

Kto si chcel s Alcarazom zapinkať počas polhodinového tréningu, musel zaplatiť 4 000 libier, v prepočte takmer 4 700 eur. Skupinové lekcie vyšli o niečo lacnejšie, okolo 520 eur na osobu.

Fanúšikov vysoké ceny neodradili, naopak. Alcaraz si na sociálne siete pridal fotky s mnohými mladšími tenistami, ktorí sa tešili, že sa aspoň na chvíľu ocitli v spoločnosti tohtoročného wimbledonského víťaza.

V Los Cabos si pred odchodom stihol aj zahrať volejbal či sledovať západ slnka na pláži. „Domov sa vraciam so 100% dobitými baterkami a pripravený na predsezónnu prípravu,“ uviedol.

Alcaraza čaká už iba zopár dní voľna. Počas vianočných sviatkov bude na exhibícii v Saudskej Arábii čeliť Novakovi Djokovičovi a potom už bude za rohom prvý Grandslam sezóny, teda Australian Open v Melbourne.

V príprave pred úvodným veľkým podujatím novej sezóny sa chce držať rovnakej cesty ako srbská svetová jednotka. Pred AO nemá v pláne žiadny turnaj, chce sa dobre pripraviť na austrálsky Grandslam.

Najlepšie svetové tenistky v bikinách Fotogaléria - 46 fotiek Všetky fotky
Niektoré by sa kľudne mohli živiť aj...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #hotel #tréning #Carlos Alcaraz