Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena znechutila svojich fanúšikov. Svoje materské mlieko používa aj na nezvyčajné účely

Americká tenistka Serena Williamsová si už viac ako rok užíva zaslúžený tenisový dôchodok.

06.12.2023 20:07
719066329 Foto:
Serena Williamsová počas svojho posledného zápasu kariéry na US Open 2022.
debata (3)

Jednej z najúspešnejších tenistiek všetkých čias sa darí aj v súkromí, v auguste porodila svoju druhú dcéru, ktorú pomenovala Adira.

Po zavesení rakety na klinec sa viac venuje aj sociálnym sieťam, kde svojim priaznivcom prináša pohľady do svojho súkromia.

Nedávno ich však prekvapila, a nezanedbateľnú časť pohoršila, priznaním, že svojim materským mliekom potiera ranky či menšie zranenia svojich detí. Podľa tenistky to má pozitívny efekt na celý proces.

MET Gala, športovci Čítajte viac Nebudem nič skrývať! Odvážna Serena oznámila radostnú správu, na MET Gala zažiarili aj ďalšie športové hviezdy

Štyridsaťdvaročná Williamsová v staršom videu avizovala, že „to vyskúša tak na týždeň“ a potom fanúšikom dá vedieť, aké sú výsledky.

Tie oznámila o pár dní neskôr. „Môjmu dieťaťu to pomáha,“ tvrdila v príspevku.

Keďže Serena mala spálenú kožu zo slnka pod ľavým okom, rozhodla sa, že liečivé účinky materského mlieka otestuje aj na sebe. Po niekoľkých dňoch oznámila, že aj tento experiment dopadol úspešne.

@serena Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye - it worked! I’m dying to hear your thoughts. Be nice lol #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms ♬ original sound - Serenawilliams

„Ok, je toto možné? Týždeň som si nanášala materské mlieko pod oko – a ono to funguje,“ pochválila sa v ďalšom videu na Tiktoku.

Nie všetci fanúšikovia zdieľali jej nadšenie. Niektorí liečbu materským mliekom označili za zvláštnu, či rovno nechutnú.

Iní bývalú svetovú jednotku pochválili, s tým že materské mlieko je „najlepší liek na pokožku“, podľa ďalších ohlasov je má materské mlieko magické účinky.

Rachel trafila do čierneho imitáciou slávnej fotky Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Športová influencerka označuje samú seba ako...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #popáleniny #materské mlieko #Serena Williams