Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potajomky natáčal expriateľku v byte. Bývalému tretiemu hráčovi sveta hrozí súd

Bývalý tenista a tretí hráč svetového rebríčka, Argentínčan David Nalbandian, sa dostal do veľkých problémov. Do bytu expartnerky, modelky Araceli Torradovej, nainštaloval kameru, aby ju po rozchode sledoval.

26.11.2023 09:01
David Nalbandian  Aracela Torradová Foto:
David Nalbandian a Aracela Torradová.
debata (3)

Ako informovali argentínske médiá, teraz hrozí Nalbandianovi súd. Vo vzťahu s modelkou bol od septembra 2022 do júna tohto roka a bývali v byte v talianskom Palerme. Po rozchode sa z neho finalista Wimbledonu 2002 vysťahoval. No nainštaloval do neho kamery.

Tajné nakrúcanie krásnej modelky vyšlo najavo, keď bol u Torradovej na návšteve jej brat. Ten si všimol zvláštnu žiaru vychádzajúcu spoza ventilačnej šachty. Po odstránení krytu objavil kameru.

Novak Djokovič Čítajte viac Zlyhal v kľúčovom momente. Djokovič Davis Cup nezíska: Som tragéd, kajal sa Novak

Médiá citovali slová obete z obžaloby: „Hrôza bola neopísateľná: Nielenže ma sledoval, ale mohol ma vidieť aj nahú!“ Z toho sa dá usudzovať, že kamera bola v spálni modelky.

Torradová okamžite nahlásila správanie bývalého na políciu, ale obvinenia boli pôvodne zrušené pre nedostatok dôkazov. Spolu s právnikmi však neskôr doložili zvukové nahrávky a správy, v ktorých sa Nalbandian k nezákonnému sledovaniu priznal.

Deepika Padukoneová - koláž Čítajte viac Krv na tvári, zbraň v ruke. Táto kráska takmer zničila Djokovičovo manželstvo, laškovala aj s Federerom

Pochopiteľne bývalý tenista sa snažil celú situáciu uviesť na pravú mieru. Podľa La Nacion v jednej zo správ uviedol: „Chceš, aby som bol úprimný? Áno, nastavil som kameru. Ale nič som nevidel, pretože sa vyskytli problémy s internetom.“ Nalbandian sa postaví pred súd za prenasledovanie a sexuálne obťažovanie.

Argentínčan patril na začiatku tisícročia medzi najlepších tenistov na svete. V rokoch 2003 až 2007 bol súčasťou svetovej desiatky (najvyššie na 3. mieste v marci 2006). Vyhral jedenásť turnajov ATP vrátane Turnaja majstrov v Šanghaji v roku 2005.

Ruská tenisová kráska Anna Kurnikovová Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Svojho času na kurte hviezdna hráčka, ktorú...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #David Nalbandian