Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dojatý Federer. Naposledy plakal, keď ukončil kariéru. Kto ho teraz doviedol k slzám?

V septembri minulého roka obleteli svet fotky a videá plačúceho Rogera Federera, ktorého premohli emócie po poslednom súťažnom zápase kariéry v Laver Cupe. Teraz ho na verejnosti premohli opäť.

22.11.2023 08:30
Roger Federer Foto:
Roger Federer sa po skončení kariéry venuje najmä rodine a svojim štyrom deťom.
debata

Tentokrát nesúviselo jeho dojatie zo športom, ale s kultúrou. Stalo sa to na koncertnom vystúpení slávneho talianskeho tenoristu Andrea Bocelliho, ktorý v pondelok večer koncertoval v Zürichu.

Mimoriadny hudobný zážitok ešte umocnil nečakaný príchod Federera na pódium. A nadšenie dávali najavo nielen diváci na tribúnach vypredaného Hallenstadiona, ale aj samotný švajčiarsky fenomén.

djokovič tenis Čítajte viac Talianska legenda kritizuje Djokoviča: Také niečo by Federer alebo Nadal nikdy nespravili

Portál 20 Minuten informoval, že operná hviezda dostala krátko pred koncom vystúpenia do slúchadiel správu, že v hľadisku je aj slávny tenista.

„Dnes večer máme v hľadisku žijúcu legendu,“ prihovoril sa Bocelli publiku a na pódium vystúpil Federer. Pri poslednej skladbe večera, árii Nessum dorma z posledného aktu opery Turandot od Giacoma Pucciniho, Švajčiara premohli emócie a Talianov spev ho doviedol až k slzám. Pozrite si to:

Federer bol súčasťou profesionálneho tenisu neuveriteľných 24 sezón. Počas nich vyhral 20. grandslamových turnajov, šesťkrát zvíťazil na koncoročnom Turnaji majstrov. Na čele rebríčka ATP vydržal dlhých 310 týždňov, čo je po Djokovičovi druhý najdlhší úsek medzi mužmi.

Po odchode do dôchodku v septembri 2022 si Federer užíva život najmä v spoločnosti rodiny a vídať ho práve na hudobných koncertoch. V júli tohto roka sa pripojil k britskej kapele Coldplay počas ich koncertu v Zürichu. Nedávno sa stretol aj so spevákom a klaviristom Eltonom Johnom.

Takto Mirka Federerová starne do krásy Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Mirka Federerová a jej postupná premena. Takto...
debata chyba
Viac na túto tému: #Roger Federer #Andrea Bocelli #operný spevák