Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návrat velikána sa odkladá, Katar bude bez Nadala. Ďalší pokus? V marci v Las Vegas

Španielsky tenista Rafael Nadal oznámil, že vynechá budúcotýždňový turnaj v katarskej Dauhe.

14.02.2024 21:44
Rafael Nadal Foto:
Novoročný návrat Rafaela Nadala v Brisbane trval veľmi krátko. Od 5. januára sa v súťažnom zápase neukázal.
debata (3)

Tridsaťsedemročný Španiel odložil svoj návrat na dvorce, pretože sa nedokázal stopercentne zotaviť zo zranenia, pre ktoré prišiel v januári o grandslamový Australian Open.

„Veľmi rád by som hral v Dauhe. Vždy ma tam úžasní katarskí fanúšikovia veľmi podporovali, žiaľ, nie som pripravený súťažiť a nebudem môcť prísť. Chcel som si opäť zahrať po tom nezabudnuteľnom víťazstve v roku 2014. Sústredím sa na to, aby som naďalej pracoval a pripravil sa na exhibíciu v Las Vegas a úžasný turnaj v Indian Wells,“ citovala Nadala agentúra AP.

Zajnab Ali Naqviová Čítajte viac Tenisovým svetom otriasla tragédia. 17-ročná hráčka po tréningu upadla do bezvedomia a zomrela

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión sa na začiatku kalendárneho roka vrátil do súťažného kolotoča po ročnej pauze spôsobenej zranením bedrového kĺbu.

Na turnaji v austrálskom Brisbane odohral tri stretnutia, po ktorých sa následne odhlásil z prvého grandslamového podujatia sezóny.

Držiteľ rekordných 14 titulov z Roland Garros by sa mal 3. marca predstaviť v exhibičnom stretnutí proti krajanovi Carlosovi Alcarazovi v Las Vegas.

Krásna priateľka víťaza Australian Open Sinnera Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Pred zvedavými očami fanúšikov ju dokáže...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Rafael Nadal #Las Vegas #Dauha