Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koho si vyberie? Djokoviča na tréningu sledoval bývalý kouč Hantuchovej, Srbi favorizujú mamu jeho bývalého veľkého súpera

Srbský tenista Novak Djokovič začal prípravu na antukovú sezónu spolu so svojím bývalým spoluhráčom z daviscupového tímu Nenadom Zimonjičom.

02.04.2024 08:45
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič na minuloročnom turnaji v Monte Carle.
debata (3)

Jeho úvodný tréning v dejisku blížiaceho sa turnaja ATP Masters 1000 v Monte Carle sledovali okrem deblového špecialistu aj Miljan Amanovič a taliansky kondičný kouč Marko Panichi.

Panichi v minulosti spolupracoval i so Slovenkou Danielou Hantuchovou. Informoval o tom srbský denník Blic.

V médiách sa od rozchodu s Ivaniševičom skloňujú viaceré mená jeho potencionálneho nástupcu po boku srbskej ikony.

Nie je vylúčené, že to bude žena. S Djokovičom spájajú bývalé skvelé tenistky Amelie Mauresmovú či Conchitu Martinezovú.

Novak Djokovič, Goran Ivaniševič Čítajte viac Prekvapujúce informácie z Djokovičovho tábora. Taliani píšu o dôvode, prečo od neho nahnevaný Ivaniševič odišiel

Podľa srbského webu Kurir je však najväčšou favoritkou Judy Murrayová. Áno, ide o matku britského veterána Andyho Murrayho.

Srb by sa mal rozhodnúť v najbližších týždňoch a jarnú sezónu odštartuje na antukových kurtoch bez hlavného trénera.

Zahraničné média zdôrazňujú, že Djokovič je viac ako naklonený myšlienke spolupráce so ženou. Mohlo by to osviežiť jeho hru a aj zmeniť pohľad na súčasný profesionálny te­nis.

Djokovič minulý týždeň ukončil spoluprácu s Goranom Ivaniševičom, ktorý nahradil na prelome rokov 2021 a 2022 slovenského trénera Mariána Vajdu.

Novak Djokovič Čítajte viac Vajda, Becker, dokonca Federer. Nový tréner? Neviem, či vôbec nejaký bude, prekvapil Djokovič

Chorvát prišiel do Djokovičovho tímu pred Wimbledonom 2019. Ako hlavný tréner priviedol „Noleho“ k štyrom grandslamovým titulom.

Zvyšných 20 získal s Vajdom, ktorý spolupracoval s hviezdnym tenistom s krátkou prestávkou 15 rokov – od júna 2006 do mája 2017 a po necelom roku potom opäť spoluprácu obnovili.

"Čo sa týka môjho trénera v ďalšej fáze, nemám jasnú predstavu, kto by to mohol byť a či vôbec niekto bude.

Trénerov som mal po mojom boku vždy, odmalička. Snažím sa teraz vyhodnotiť, čo bude pre mňa momentálne správne," vyjadril sa koncom marca 36-ročný líder svetového rebríčka ATP.

Luxusné rezidencie Novaka Djokoviča Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Nikto nezarobil tenisom viac, ako Novak...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #tréner #Andy Murray #Novak Djokovič #Nenad Zimonjič