Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škandál v priebehu zápasu tenistu Kordu. Urážky na adresu partnerky, dcéry Pavla Nedvěda

Pre veľa zamilovaných párov je Rím ideálnou destináciou, kde stráviť spoločné chvíle. V prípade tenistu Sebastiana Kordu a jeho priateľky Ivany Nedvědovej, dcéry futbalového exreprezentanta Pavla Nedvěda, to ale počas tenisového zápasu neplatilo.

13.05.2024 15:40
05. Sebastian Korda Foto:
Sebastian Korda a Ivana Nedvědová.
debata (2)

Americký tenista sa totiž musel vysporiadať s nespratnými fanúšikmi na tribúnach počas turnaja v Ríme, ktorí dokonca urážali jeho najbližších.

Búrlivá atmosféra ako na futbale. Tou je povestný tenisový areál Foro Italico v Ríme, kde nedávno nastúpil Sebastian Korda. Americký tenista sa stretol s domácim Flaviom Cobollim, ktorého domáci priaznivci hnali vpred. Práve s nimi mal ale syn českej legendy Petra Kordu problém.

02. Andy Roddick Čítajte viac Smutná správa z tenisových kurtov. Roddick bojuje so zákernou rakovinou, vybrali mu nádor

Potom, ako Korda využil mečbal a rozhodol zápas, otočil sa smerom k skupine najhlučnejších talianskych fanúšikov a počastoval ich niekoľkými provokatívnymi gestami – zamával im a poslal im pusu.

To ich pochopiteľne vytočilo. U toho ale 27. hráč svetového rebríčka nezostal. Otočil sa do kamery a dal najavo podporu futbalovému Juventusu, ktorý patri k najväčším rivalom miestneho AS Rím.

Kordovou partnerkou je navyše Ivanka Nedvědová, dcéra legendy Juventusu Pavla Nedvěda, ktorú mali diváci podľa tenistu opakovane urážať. „Dve a pol hodiny nevhodne hovorili o mojej priateľke, rodine aj tíme,“ povedal Korda podľa Daily Express.

„Ďakujem vám za extra motiváciu. Stále vás mám všetkých rád,“ dodal Korda. Pokračovanie amerického tenistu v Ríme nemalo dlhé trvanie. V nedeľu prehral s Taylorom Fritzom v dvoch setoch.

Ruská tenisová kráska Anna Kurnikovová Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Svojho času na kurte hviezdna hráčka, ktorú...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #sebastian korda