Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ďakujem, ale sex nie, radšej mačky. Rus šokuje čudnými názormi

Vraví vám ešte niečo meno Marat Safin? Bol to famózny tenista, ktorý rozdeľoval fanúšikov na tých, ktorí ho milovali a druhých.

13.07.2020 10:42
Marat Safin Foto: ,
Marat Safin.
debata (19)

A dnes?

Dnes sa pri jeho názoroch jedna polovica chytá za hlavu a tá druhá za brucho. Od smiechu.

Veď čítajte…

Bývalá svetová jednotka poskytla rozhovor pre ESPN. Safin v ňom priznal, že tenis nikdy nemiloval a tobôž si ho neužíval. Rodák z Moskvy pritom počas kariéry vyhral dva grandslamové turnaje. Dnes 40-ročný Rus strávil na čele svetového rebríčka dovedna deväť týždňov.

„Nikdy som nechcel hrať tenis, nikdy som si to neužíval,“ vyhlásil hneď na úvod. "Nemal som sa dobre a trpel som pod tlakom všetkých tých povinností. Mojou vášňou bol futbal, takže sa dá povedať, že moja tenisová kariéra bola zázrak, "odštartoval šokujúcu spoveď Safin.

No Safin priťahoval pozornosť nielen pre svoje tenisové schopnosti. Jeho dlhoročný zásobovateľ tenisových rakiet – firma Head – upozornila, že tento tenisový búrlivák ich počas zápasov zlámal presne 1055.

„V priemere som ich zlomil 80 za rok. Od spoločnosti Head som dostal aj darček – snowboard, na ktorom bolo číslo 1055,“ priznal.

Najkrajšie hráčky tenisovej histórie Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Carling Bassettová (Kanada) - V roku 1985...

Safin bol známy aj pre svoj bujarý život. Nálepku nočného parketového leva však odmietol. „Ľudia, ktorí toto šíria, nikdy nič nedosiahli. Sú to chudáci. Nikdy som nebol svetovou jednotkou nočných večierkov,“ poznamenal.

Bývalý vynikajúci tenista žije sám, obklopený iba mačkami.

„Cítia, čo sa s tebou deje, takže ich milujem,“ vysvetlil s tým, že v jeho dome neprijíma ani návštevy. Vraj kvôli tomu, že by to narušilo energiu jeho domova. Priateľmi sa navyše obklopovať nepotrebuje, je radšej sám. A už vôbec nepotrebuje nejaký vzťah.

„Už dlho som bez priateľky, ani ju nechcem. Mám úplnú slobodu, nepotrebujem ani sex,“ prekvapil.

Médiá mu pritom pripomenuli, že sa vážne diskutuje o tom, že má v Rusku dcéru. Safin to ale rozhodne poprel. „Ľudia si to myslia, noviny to píšu a ja im to nemôžem zakázať. Ja sám ale viem, že nemám dcéru,“ zakončil Safin.

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Marat Safin