Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Thiema mrzí, že vyletel na Serenu. Dal jej zaujímavú ponuku na zmierenie

Rakúsky tenista Dominic Thiem sa chce zmieriť so Serenou Williamsovou, do ktorej sa pustil na Roland Garros, kde ho usporiadatelia donútili kvôli americkej hviezde predčasne ukončiť tlačovú konferenciu.

12.06.2019 11:45
debata

Zdolaný finalista z parížskej antuky by si s bývalou svetovou jednotkou rád zahral zmiešanú štvorhru vo Wimbledone či na US Open.

Williamsová si chcela po prekvapivom vyradení v treťom kole s krajankou Sofiou Keninovou odbiť mediálne povinnosti čo najskôr a nechcela čakať v tlačovom centre.

Organizátori turnaja preto vyzvali Thiema, aby uvoľnil Američanke miestnosť. Rakúšan potom tenistku obvinil, že „ukázala svoju zlú povahu“.

„Asi to nebola jej chyba. Keď sa na to pozriem spätne, je smiešne, že sa takáto organizačná chyba stane na grandslamovom turnaji. Teraz len nechápem, že som tak veľmi vyletel,“ uznal Thiem.

„To, čo dosiahla, považujem za neuveriteľné, senzačné. Rád by som jej to vynahradil v mixe vo Wimbledone alebo na US Open,“ dodal na adresu majiteľky 23 grandslamových titulov vo dvojhre, 14 vo štvorhre a dvoch v mixe.

TV Pravda: V sobotu 15. júna bude Šamorín hostiť už 54. ročník mítingu Pravda – Televízia – Slovnaft. Čo sú jeho hlavné lákadlá prezradili v relácii Týždeň v športe šéf organizačného výboru Peter Korčok a atletický manažér Alfonz Juck.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Dominic Thiem #Roland Garros 2019