Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková mení Vysoké Tatry za tvrdú drinu na Floride

Pár dní výdychu v piešťanských kúpeľoch, potom týždeň pomalého rozbehu vo Vysokých Tatrách a teraz smer slnečná Florida. Nie však na dovolenku, ale za tvrdou drinou. Tenistka Dominika Cibulková začala prípravu na sezónu, v ktorej bude obhajovať víťazstvá na štyroch turnajoch vrátane majstrovského WTA Finals v Singapure a tiež posun do Top 5 svetového rebríčka.

30.11.2016 08:38
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková.
debata

Zverenkyňa Mateja Liptáka vie, že akékoľvek podcenenie v tréningu by sa jej nemuselo vyplatiť.

„V Tatrách to bol začiatok. Pomaly sme sa rozbiehali. Boli menšie či väčšie ‚svalovice‘, ale aj pestrý program. Boli sme na túrach a v posledný deň nám brutálne nasnežilo,“ referovala Dominika Cibulková pre Rádio Slovensko.

Už v stredu naberie smer východné pobrežie USA, presnejšie to floridské. „Mám to tam spojené s tvrdou robotou. Uvedomujem si, koľko tam mám odbehané, je to nekonečne veľa hodín. Som psychicky pripravená, že tam budem ‚makať‘. Dám do toho všetko,“ skonštatovala Cibulková.

Dvadsaťsedemročná stálica slovenského tenisu má za sebou najlepšiu aj najkrajšiu sezónu v kariére, ktorú okrem tenisových úspechov ozdobila aj svadbou so životným partnerom Michalom. Uvedomuje si aj to, že nastávajúca sezóna jej nemusí priniesť len pekné chvíle spojené s opojnými pocitmi víťazstiev a radosti z dobrej hry.

„Mám sebavedomie. Už to nie sú len sny, ale reálne som niečo dokázala. Teším sa, motivuje ma to a stále chcem napredovať. Skončila som sezónu v eufórii, ale viem, že ma nečaká len to dobré. Prídu aj ťažšie chvíle, to k tenisu patrí. Ak mi však aj niečo nevyjde, nezrúti sa mi svet. Mám aj život mimo tenisu a aj to mi veľmi pomáha,“ vravela Cibulková ešte pred dvoma týždňami po slávnostnom dekorovaní za Tenistku roka 2016

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková