Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kližan bol na sociálnych sieťach najprv el fantástico, potom terčom urážok

Slovenský tenista číslo jeden Martin Kližan vo štvrtok strávil na dvorci v chorvátskom Umagu štyri hodiny, následne ho rozrušila nevraživosť na sociálnych sieťach, tejto téme sa verejne nevenoval prvý raz.

22.07.2016 11:18
debata (3)

„Po štyroch mesiacoch frustrácie a bolesti som sa opäť dostal na kurty a začal som makať. Vyhral som obrovský turnaj v Hamburgu, po ktorom som bol u každého hrdina, ‚el fantástico‘. Dnes som prehral pre totálne vyčerpanie z minulého týždňa. Do neskorého večera som ešte hral štvorhru a po nej ma čakalo asi 150 ‚krásnych‘ prekvapení, keď som sa pozrel na moju fan-page. ‚Zabijem ťa, keď ťa uvidím! Zabijem tvoju rodinu, mamku, otca a všetkých! Keď ťa stretnem, tak ťa dobijem a okradnem, aby si mi vrátil, čo som na tebe prehral! Si hajzel, ktorý si takto zarába, že tipuje a predáva svoje zápasy!‘“ citoval Kližan na svojom oficiálnom facebooku už v piatok o 1.28 h vyhrážky, ktorých bol adresátom.

„A teraz k veci. Reprezentácia… Čo je to vlastne reprezentácia? Koho alebo čo mám reprezentovať?“ položil Kližan v uvedenom kontexte básnickú otázku a ďalej napísal: „Náš slovenský ľud? Ľud, ktorý sa po každej výhre bije do pŕs, že sa niečo podarilo, a všetci sú pyšní, že sú Slováci, a keď sa niečo nepodarí, tak reagujú tým, že hanlivo, urážlivo, vulgárne poukazujú na toho človeka, ktorý prehral? Niekedy sa zamýšľam, či sa takúto krásnu krajinu, žiaľ, plnú takýchto ‚sračiek‘, oplatí reprezentovať. A verte mi, že nie som jediný športovec, ktorý to takto vidí.“

Kližan vo štvrtok v osemfinálovom derby podľahol Andrejovi Martinovi 6:3, 5:7, 2:6 z náskoku 6:3, 5:3 a piatich mečbalov na príjme v deviatom geme druhého setu. Neskôr po boku Španiela Davida Marrera postúpil do semifinále štvorhry.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan