Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková mala Radwanskú na lopate. Nepremenila mečbal a prehrala

Slovenská tenistka Dominika Cibulková mala na dosah postup do 3. kola dvojhry na prestížnom turnaji v americkom Indian Wells. Sľubne sa vyvíjajúci zápas proti poľskej trojke svetového rebríčke Agnieszke Radwanskej však 57. hráčka renkingu WTA nedotiahla do víťazného konca a prehrala 3:6, 6:3, 5:7.

12.03.2016 07:42
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková v Indian Wells.
debata (1)

Stretnutie trvalo 2:42 min, 26-ročná Slovenka v treťom sete viedla 4:1 aj 5:2 a za stavu 5:3 pri súperkinom podaní nepremenila mečbal. A. Radwanská v závere sériou piatich víťazných hier otočila set aj zápas.

Víťazka si pomohla šiestimi esami a využila 7 z 15 brejkových príležitostí, zdolaná hráčka uspela v šiestich prípadoch z dvanástich, urobila aj 7 dvojchýb. Bol to desiaty vzájomný zápas oboch hráčok a siedma prehra tej slovenskej.

"Hrať v druhom kole proti Dominike, navyše prvý zápas na turnaji, to bol pre mňa najťažší predstaviteľný žreb. Jej súčasné rebríčkové postavenie nezodpovedá jej kvalite, je to hráčka patriaca do Top 20. Som veľmi rada, že sa mi vydaril obrat v treťom sete,“ uviedla Agnieszka Radwanská podľa webu WTA. Cibulková si z Kalifornie odnáša 35 bodov do rebríčka a šek na 19 530 dolárov brutto.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Agnieszka Radwanská