Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

VIDEO: Wawrinka si ťapol s Kyrgiosom, hoci po váhaní a chabo

Od augusta trvajúca tichá vojna medzi švajčiarskym údajným paroháčom Stanom Wawrinkom a bonzujúcim austrálskym tenistom Nickom Kyrgiosom je - aspoň sa zdá - vytesnenou minulosťou.

21.12.2015 12:56
Stan Wawrinka Foto: ,
Stan Wawrinka.
debata

Obaja sa ocitli v rámci medzisezónnej ázijskej súťaže nadnárodných miešaných družstiev IPTL v tíme Singapore Slammers a komunita napäto čakala, či nepríde nevraživá nadstavba k letnému vzájomnému incidentu z Kanady.

Keď sa Wawrinku v rámci video-konferencie s fanúšikmi „úplne nečakane“ spýtali, aký je teraz jeho vzťah s Kyrgiosom, Švajčiar sa nadychoval k odpovedi a mimo záberu stojaci Austrálčan ho predbehol vyhlásením: „Vychádzame spolu skvele. Sme tu pokope a je to okej.“ Ozval sa všeobecný smiech, medzi dvojicou pritom ako mediátor stál brazílsky deblový špecialista Marcelo Melo.

Na webe sa vyskytlo aj video – zdieľala ho napríklad stanica Fox Sports – so značne omeškaným a chabým tľapnutím zo strany Wawrinku, keď ho Kyrgios na kurte počas zápasu IPTL vyzval na tzv. hi5.

Kyrgios predtým podľa magazínu Tennis skonštatoval: „Je pochopiteľné, že odvtedy sme spolu nehovorili. Myslím si, že čo sa stalo, je minulosťou.“ Kyrgios v auguste počas vzájomného duelu v Montreale Wawrinkovi oznámil, že Švajčiarova partnerka sa vyspala s ďalším Austrálčanom Thanasim Kokkinakisom. Napospol panovala zhoda, že tým myslel chorvátsku tenistku Donnu Vekičovú. Kyrgios dostal pokutu od ATP za nešportové správanie a zneváženie dobrého mena odvetvia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Stan Wawrinka #Nick Kyrgios