Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Noah predviedol takú šou, že Schmiedlová nemohla podávať

Raz bol z neho rituálmi zahltený Rafael Nadal, potom zasa primadona Maria Šarapovová, či po rozhodkyni vrieskajúci John McEnroe.

01.12.2015 23:31
Yanick Noah, Anna Karolína Schmiedlová Foto: ,
Yanick Noah a Anna Karolína Schmiedlová.
debata

Kolegyňu Karolínu Schmiedlová svojimi gestami miestami privádzal do zúfalstva, inokedy ju tak rozosmial, že nemohla riadne podať. Ak sa od Francúza Yannicka Noaha očakávalo, že slovenským fanúšikom ponúkne nielen tenis, ale aj zábavu, tak skutočnosť ešte v mnohom prevýšila očakávania. Noah predviedol šou, na ktorú sa tak skoro nezabudne. Zatienil aj profesionálneho tenisového zabávača Mansoura Bahramího, ktorý ukázal svoje umenie s raketou a loptičkami Bratislavčanom už po štvrtý raz.

Bývalý šampión Roland Garros, ale aj úspešný hudobník Noah si po pár výmenách získal na svoju stranu obecenstvo, ktoré tlieskalo vtedy, keď on chcel, a Schmiedlová okolo neho lietala za loptičkami viac ako na grandslamovej dvojhre. Mladá slovenská tenistka na jeho mentorské prejavy na dvorci, ale aj „ďakovačky“ hruďou asi tak skoro nezabudne. Tretiemu členovi ich tímu Matsovi Wilanderovi často zostala len úloha prizerajúceho sa kapitána.

„Je mi cťou, že som si mohla zahrať s takými šoumenmi na kurte. Atmosféra bola úžasná,“ poďakovala sa šiesta hráčka svetového rebríčka Petra Kvitová. „Taký typ exhibície som doteraz ani nesledovala, vôbec som nevedela, že je to taká ‚sranda‘. Najlepšie sa mi hralo s Yannickom,“ komentovala Schmiedlová. V samom závere Noah vyzval bratislavské publikum, aby si s ním zaspievalo jednu z jeho piesní, a po krátkej inštruktáži k refrénu sa mu to podarilo. „Ste vynikajúci speváci až na tých dvoch, ktorí pri tom zaspali,“ originálne sa poďakoval Noah.

Exhibícia – Tennis Champions 2015 – súhrn výsledkov:
Mats Wilander (Švéd.) – Pat Cash (Aus.) 6:4 za 42 minút
Karolína Schmiedlová (SR) – Petra Kvitová (ČR) 7:5 za 53 minút
Schmiedlová, Noah, Wilander – Kvitová, Bahramí, Cash 6:4 za 50 minút

debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Schmiedlová #Yannick Noah