Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Azarenková obdivuje Messiho. Hrá ako vo videohre, tvrdí

Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková vyjadrila po postupe do štvrťfinále grandslamových US Open v New Yorku obdiv k útočníkovi futbalovej Barcelony Lionelovi Messimu.

08.09.2015 11:26
Viktoria Azarenková Foto: ,
Viktoria Azarenková.
debata

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Minsku vyhlásila o argentínskej hviezde futbalových trávnikov, že hrá ako vo videohre.

„Čo Messi robí na ihrisku, je jednoducho neskutočné. Mala som šťastie ho raz vidieť hrať naživo na štadióne Barcelony, pre mňa je úžasný. Páči sa mi spôsob, akým sa pohybuje zo strany na stranu, a keď raz dostane príležitosť, čaruje. Nepovedala by som, že mám rovnako šikovné ruky ako Messi nohy, ale snažím sa,“ cituje Azarenkovú špecializovaný portál goal.com.

Dvadsaťosemročný štvornásobný najlepší futbalista planéty dvakrát skóroval v sobotňajšom prípravnom dueli proti Bolívii (7:0), v klubovej sezóne sa zatiaľ strelecky nepresadil. „Vidieť hrať Messiho je ako sledovať videohru. Je to skutočne veľmi vzrušujúce. Nemohla som si pozrieť zápas proti Bolívii, pretože v týchto dňoch mám trochu nabitý program. Určite si však potom na neho nájdem čas,“ dodala Azarenková.

Bielorusku vo štvrťfinále US Open čaká turnajová i svetová dvojka Simona Halepová z Rumunska. Messi by sa mal najbližšie predstaviť v národnom drese v stredu proti Mexiku, v sobotu už nastúpi za FC Barcelona v ligovom súboji na ihrisku Atlética Madrid.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Viktoria Azarenková