Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Serena o peniazoch: Ich rozhodnutie, ak chcú belošku s blond vlasmi

Americkú líderku svetového rebríčka tenistiek Serenu Williamsovú neirituje, že Ruska Maria Šarapovová, ktorú premohla v ich ostatných 17 vzájomných zápasoch, má pravdepodobne značne vyššie sprievodné príjmy z reklamných aktivít.

28.08.2015 13:34
Maria Šarapovová, Serena Williamsová Foto: ,
Marii Šarapovovej sa nepodarilo zdolať Serenu už sedemnásť zápasov v rade.
debata

„Ak chcú zúročovať biele dievča s blond vlasmi, je to ich rozhodnutie. Ja mám veľa partnerov, ktorí sú veľmi spokojní so mnou. Nehodlám vyhlásiť, že si zaslúžim viac vzhľadom na moje úspechy. Zároveň som rada, že sa Marii takto darí. Tvrdo pracuje a tých financií je na stole dosť pre každého,“ povedala 33-ročná mladšia zo sestier Williamsových pre New York Times na prahu grandslamových US Open a dodala:

„Treba pozitívne vnímať aj to, že ďalšia osoba tmavej pleti už môže byť jednotkou na príslušnom zozname, ak osud neurčil mňa. Aspoň som tomu pootvorila dvere tak, ako mne v minulosti Zina Garrisonová, Althea Gibsonová, Arthur Ashe či Venus.“

Podľa magazínu Forbes má údajne Šarapovová ročne z reklamy 23 miliónov amerických dolárov a Serena 13 miliónov USD, čiže takmer o polovicu menej.

debata chyba
Viac na túto tému: #Maria Šarapovová #Serena Williams