Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šéf Neapola zavrel Hamšíka v hoteli. Bez kuchyne a teplej vody

Dni Rafaela Beníteza vo futbalovom SSC Neapol sú údajne spočítané. Momentálne vládne pod Vezuvom tvrdou rukou majiteľ Aurelio De Laurentiis a ten zavelil, že hráči pred štvrťfinále Európskej ligy s Wolfsburgom budú tráviť čas v tréningovom kempe.

15.04.2015 15:22
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata

Kruté dni nastali pre hráčov už po vyradení v semifinále Talianskeho pohára. De Laurentiis svojich futbalistov vrátane slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka ubytoval v hoteli, kde panujú sparťanské podmienky. Vraj v ňom netečie teplá voda a kuchyňa je z času na čas mimo prevádzky. Vďaka tomu sa hráči dostali von zo svojho väzenia na večeru.

Ďalšiu priepustku získali nedeľňajšou výhrou 3:0 nad Fiorentinou, ktorou zároveň zastavili päťzápasovú šnúru bez víťazstva v Serie A. Po jednej noci v pohodlí domova sa však znova museli hlásiť a pokračovať v príprave na štvrtkový zápas vo Wolfsburgu.

„Rozhodol som sa, že mužstvo sa bude do odvolania pripravovať v tréningovom kempe. Neapol je mesto plné rozptyľujúcich nástrah a teraz je čas na absolútnu koncentráciu. Úspech musí byť podložený disciplínou. Moji kolegovia s tým možno nesúhlasia, ale tu rozhodujem ja,“ uviedol autoritatívny filmový producent na margo odporu zo strany realizačného tímu.

Neapol je v európskom štvrťfinále premiérovo od roku 1989 – vtedy na čele s fenomenálnym Argentínčanom Diegom Maradonom triumfoval v dobovom Pohári UEFA.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol #Aurelio De Laurentiis