Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Izraelskí fanúšikovia robia hráčom zo života peklo. Zabi ho, kričia

Izraelský tenista Dudi Sela má okolo seba skupinku fanúšikov, ktorá dokáže súperom zápas poriadne znepríjemniť.

21.01.2015 14:48
Dudi Sela Foto: ,
Dudi Sela z Izraela.
debata

Presvedčiť sa o tom mohla už dvojica Jan-Lennard Struff (Nem) a Lukáš Rosol (ČR), ktorú Sela postupne vyprevadil z turnaja.

Práve český tenista sa pre internetový portál idnes.cz posťažoval na správanie sa izraelských fanúšikov. „Počul som, ako napríklad kričali: „Kill him, kill him!“ (Zabi ho!) Neviem, prečo by toto mali Izraelčania na tenise vyrevovať. Keď som namietal u rozhodcu, tvrdil, že nič nepočul. Hm, tak dobre. Ale to je jedno,“ referoval 29-ročný rodák z Brna.

Na priaznivcov Dudiho Selu nemal pekného slova ani Struff, ktorý nakoniec padol v päťsetovej bitke. “Trochu som s tým počítal. Struff ma varoval. Sela máva na svojich zápasoch týchto ľudí. Ale ku koncu už ma z nich fakt bolela hlava,“ dodal Rosol, ktorý zakončil zápas na radosť Izraelčanov dvojchybou.

Dvadsaťdeväťročný Sela, ktorý ešte nikdy nevyhral turnaj ATP, sa prebojoval medzi 32 najlepších a v treťom kole narazí na nasadenú trojku na Australian Open, Rafaela Nadala. Okrem toho, že to bude zrejme jeho posledný zápas na opačnej strane zemegule sa dá tiež predpokladať, že „jeho skupinka“ si podobné excesy voči 14-násobnému grandslamovému šampiónovi nedovolí.

debata chyba