Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hantuchová si zahrá po boku Sereny či Agassiho. V ázijskom tíme

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová si v júli hojne zahrala v zámorskej profesionálnej Svetovej lige tímov (Mylan World Team Tennis - WTT) v drese klubu San Diego Aviators a od piatka ju čakajú vystúpenia podobného tímu v Ázii.

26.11.2014 14:29
Daniela Hantuchová Foto: ,
Daniela Hantuchová.
debata

Za družstvo Singapore Slammers bude hrať po boku Sereny Williamsovej, Andrého Agassiho, Tomáša Berdycha, Patricka Raftera, Lleytona Hewitta, Nicka Kyrgiosa a Bruna Soaresa v rámci zimného medzisezónneho projektu International Premier Tennis League (IPTL).

Prvý zo štyroch turnajov tohto nového projektu mimo štruktúr ITF, ATP či WTA sa uskutoční 28. – 30. novembra na Filipínach. Súťaž štyroch miešaných družstiev budú hostiť aj Singapur (2. – 4. decembra), Naí Dillí (6. – 8. decembra) a Dubaj (11. – 13. decembra).

Pre hráčov je na rozdelenie pripravených 24 miliónov USD. Každé družstvo pozostáva zo šiestich až desiatich členov. V rámci jedného stretnutia sa uskutočnia dvojhra mužov, dvojhra žien, štvorhra mužov, miešaná štvorhra a dvojhra legiend. O víťazovi pritom rozhodne počet gemov, nie bodov.

Okrem Singapore Slammers budú štartovať aj družstvá Manila Mavericks, UAE Royals a Indian Aces. Účasť potvrdili aj Novak Djokovič a Roger Federer. Svetová jednotka zo Srbska je v kádri UAE Royals, čerstvý víťaz Davisovho pohára zo Švajčiarska sa zasa po boku Peta Samprasa predstaví v družstve Indian Aces.

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Hantuchová #Novak Djokovič