Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcem dánske občianstvo alebo adopciu Wozniackej, vraví Serena

Americká jednotka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová chce dánske občianstvo alebo adopciu svojej kamarátky Caroline Wozniackej.

19.11.2014 16:16
Serena Williamsová Foto: ,
Serena Williamsová.
debata

Šibalským tónom to vyhlásila na tlačovej besede pred exhibičným zápasom so Srbkou Anou Ivanovičovou v Herningu, citovala ju internetová stránka Tenisovej asociácie žien (WTA).

„Mám Caroline rada, je to moja kamoška,“ skonštatovala 33-ročná držiteľka 18 singlových grandslamových titulov S. Williamsová a k svojej aktuálnej destinácii uviedla: „Milujem cestovanie a spoznávanie nových miest. Práve od Caroline som počula o Dánsku veľa pekných vecí, teším sa teda na niekoľko dní strávených v tejto krajine.“ Obe nedávno pobudli na Bahamách, kde sa ako členky jedného tímu zapojili do šprint-triatlonu. O deväť rokov mladšia severanka týždeň predtým viac ako so cťou absolvovala Newyorský maratón, Serena ju oddane čakala v cieli.

Niekdajšia jednotka renkingu Wozniacka bola koncom minulého týždňa na Haiti, podporila humanitárny projekt Medishare. V stredu si odkrútila prvý deň medzisezónnej prípravy, informovala o tom prostredníctvom Instagramu.

Duel Sereny s bývalou líderkou počítačového poradia Ivanovičovou je na programe už v stredu o 21.00 h pod názvom Energi Danmark Champions Battle v 15-tisícovej hale Jyske Bank Boxen. Najlacnejšie lístky stáli 275 DKr, čo je v prepočte približne 37 eur.

debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #Caroline Wozniacka