Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cibulková opäť vyhrala. V Tokiu si zahrá štvrťfinále

Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila do štvrťfinále na turnaji Pan Pacific Open v japonskom Tokiu, keď si v stredu poradila v osemfinálovom 2. kole s Američankou CoCo Vandeweghovou vo dvoch setoch po vyrovnanom priebehu za 126 minút 7:6 (5), 7:5.

17.09.2014 09:16 , aktualizované: 11:23
Dominika Cibulková Foto: ,
Dominika Cibulková.
debata (1)

Turnajovú šestku vo štvrťfinále čaká víťazka zápasu medzi nasadenou jednotkou Angelique Kerberovou z Nemecka a Ukrajinkou Elinou Svitolinovou.

Podanie nebolo tentoraz zbraňou pre Cibulkovú a ani Vandeweghovú. V prvom sete prehrali obe hráčky po päť gemov pri vlastnom podaní. V tajbrejku využila Cibulková až štvrtý setbal. V druhom dejstve podávala za stavu 5:4 na víťazstvo, ale súperka sa rýchlo ujala vedenia 40:0. Slovenka odvrátila dve brejkové loptičky, ale tretiu už nie a súboj pokračoval ďalej. V následnom geme však Cibulková opäť vzala súperke servis a napokon pri vlastnom dokráčala k úspechu. 4

Cibulková má už istotu finančnej prémie 21 780 dolárov a 100 bodov do príslušného rebríčka WTA.

Výsledok stredajšieho stretnutia osemfinálového 2. kola hlavnej súťaže dvojhry na tenisovom turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v japonskom Tokiu (dotácia 1 000 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf):

Dvojhra – 2. kolo (osemfinále):
Dominika Cibulková (SR-6) – CoCo Vandeweghová (USA) 7:6 (5), 7:5

Cibulková si zahrá aj vo štvrťfinále štvorhry

Dominika Cibulková a Belgičanka Kirsten Flipkensová zvíťazili v stredajšom zápase 1. kola štvorhry na turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v japonskom Tokiu (dotácia 1 000 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf) nad domácou veteránkou Kimiko Dateovou-Krummovou a Češkou Barborou Záhlavovou-Strýcovou za 72 minút 6:3, 7:5.

Držiteľky voľnej karty Cibulková s Flipkensovou budú vo štvrťfinále deblovej súťaže čeliť americkým dvojkám „pavúka“ Raquel Kopsovej-Jonesovej a Abigail Spearsovej. Už majú istotu 100 bodov do príslušného svetového rebríčka a spoločnej odmeny 6607 amerických dolárov. Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka Cibulková v Tokiu postúpila do štvrťfinále aj vo dvojhre.

Štvorhra – 1. kolo:
Dominika Cibulková, Kirsten Flipkensová (SR/Belg.) – Kimiko Dateová-Krummová, Barbora Záhlavová-Strýcová (Jap./ČR) 6:3, 7:5 za 72 minút

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková