Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Moška sa obul do Lacka. Za jeho výkon v Chicagu sa hanbil

Minulotýždňová prehra slovenských tenistov s Američanmi v Chicagu v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 reprezentačných družstiev mužov sa papierovo črtala vopred.

16.09.2014 11:56
Lukáš Lacko Foto: ,
Lukáš Lacko.
debata (1)

Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška si však myslí, že hostia mohli klásť dôstojnejší odpor.

„Američania boli jasne lepší a nedali nám žiadnu šancu. V našom tíme Martin Kližan nehral zle, ale sklamal takticky nedisciplinovaným výkonom. Za výkon Lukáša Lacka v oboch zápasoch som sa hanbil,“ citoval Mošku web STZ.

Pozitívom bolo vystúpenie galantského rodáka, ktorý debutoval v Davis Cupe až v tejto sezóne. „Radosť mi urobil Norbert Gombos. Hral veľmi dobre a vo všetkých zápasoch príkladne bojoval. V budúcnosti by mohol byť lídrom nášho národného tímu,“ vyhlásil Moška.

Slováci spoznajú súpera na marcové 1. kolo I. skupiny euroafrickej zóny vo štvrtok. „Verím, že sa o postup medzi najlepších 16 tímov sveta pokúsime aj v roku 2015. Pravda, náš tím bude musieť byť oveľa silnejší,“ upozornil Igor Moška.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Kližan #Lukáš Lacko #Davisov pohár #Igor Moška