Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vitajte v pekle! Fanúšikovia Nitry vyhrotili vybičovanú sériu. Nočné prekvapenie pre hráčov Popradu

Je to najvyrovnanejšia štvrťfinálová séria tohtoročného play off, v ktorej je po dvoch zápasoch stav 1:1. Veľká rivalita medzi Popradom a Nitrou sa v noci na nedeľu preniesla aj ulíc.

24.03.2024 11:46
Poprad vs. Nitra Foto: ,
Štvrťfinálová séria medzi Popradom a Nitrou prináša zatiaľ najdramatickejšie momenty tohtoročného play off (na snímke zľava Ben Betker z Popradu a Robby Jackson).
debata (11)

Fanúšikovia Nitry si pred nedeľným tretím zápasom série pripravili pre hosťujúcich hráčov nemilé nočné prekvapenie. Pred hotelom, v ktorom spali, spustili pod oknami Popradčanov mohutný ohňostroj. Na facebooku sa ním pochválila stránka Nitra Fans:

Už v nedeľu večer sa dozvieme, či bude mať nekalá taktika priaznivcov úspech a narušený spánok súpera pomôže Nitranom k zisku dôležitého druhého víťazstva v dramatickej sérii. Len pripomenieme, že v prvom zápase v Poprade zvíťazili najskôr domáci 3:1, no v druhom uspel Poprad 5:1.

V jeho závere sa medzi hráčmi oboch klubov strhla hromadná bitka, po ktorej zasahovala aj Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja (DK SZĽH).

sersen slovan Čítajte viac Ikona Slovana: Najťažšia sezóna, čo som v Bratislave, na začiatku sa stalo veľa zlého. Vráti sa kapitán do belasého dresu?

Tá zastavila súťažnú činnosť dvom hráčom HK Poprad a dvom hokejistom HK Nitra. Zároveň potrestala oba zainteresované kluby finančnou pokutou vo výške 500 eur. Informoval o tom web hockeyslovakia.sk.

Najvyšší trest dostal obranca Popradu Boris Česánek, ktorý si odpyká trojzápasový dištanc. Jeho spoluhráč Ján Brejčák nenastúpi v dvoch dueloch a rovnaké tresty dostali aj obrancovia Nitry Matej Bača s Františkom Gajdošom.

Ako dnes vyzerá zlatá generácia Slovákov Fotogaléria - 35 fotiek Všetky fotky
Boli sme na nich hrdí. Dávali nám dôvod, aby...
11 debata chyba
Viac na túto tému: #play off extraligy #Tipos extraliga