Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ikona Slovana: Najťažšia sezóna, čo som v Bratislave, na začiatku sa stalo veľa zlého. Vráti sa kapitán do belasého dresu?

Veľmi si vážime vašu podporu počas sezóny, vytvorili ste fantastickú atmosféru. Stáli ste pri nás aj v zlom období. Verím, že sa z toho poučíme a do budúcej sezóny sa vrátime silnejší.

24.03.2024 10:31
sersen slovan Foto:
Michal Sersen pred štvrtým zápasom s Košicami a po jeho skončení.
debata (1)

Tak zneli slová Michala Sersena, ktorými sa kapitán Slovana poďakoval fanúšikom za podporu po skončení sezóny. Belasí nestačili vo štvrťfinále play off na rivala z Košíc a prehrali jasne 0:4 na zápasy.

Včerajší štvrtý súboj bol pre skúseného obrancu špeciálny, keď nastúpil na 800. duel v drese Slovana. Priamo po zápase však jubileum nemalo pre neho žiadnu cenu.

Osemsto zápasov za Slovan, čo na to hovoríte?

To teraz vôbec neriešim. Prehrali sme, vypadli sme po výsledku 0:4 na zápasy, máme po sezóne.

Košice Slovák Čítajte viac Najlepší Slováci sú v Česku, a potom v Košiciach. Oremus o Slovane: Potrebujem informácie, akým smerom sa klub bude vyvíjať

S rivalom ste prehrali všetkých osem zápasov v sezóne. Bol medzi tímami až taký rozdiel?

Tak by som sa na to nepozeral. U nás sa počas základnej časti udialo veľa vecí, ale to teraz nejdem rozoberať. K sérii proti Košiciam poviem toľko, že sme boli rivalovi minimálne vyrovnaným súperom. Rozdiel bol v tom, že my sme hrali hokej a Košice hrali play off hokej.

Počas prvých dvoch zápasov u súpera sme mali veľmi veľa vylúčených, čo sa v play off nemôže stávať. Zároveň sme robili veľa zbytočných chýb. V domácich dueloch sme chceli vyhrať, ale nepodarilo sa nám to.

Počas sezóny ste boli aj na predposlednom mieste, napokon z toho bola účasť vo štvrťfinále. Ako komplexne hodnotíte sezónu?

Jednoznačne negatívne, na tom nič pozitívne nie je. Byť štyri body od predposledného miesta je neprípustné. Dôsledkom bolo vypadnutie už v 1. kole play off. Už sme len doháňali niečo, čo sme pokazili v úvode. Na začiatku sa toho v Slovane udialo veľa zlého.

52 slovan Čítajte viac Košickí veteráni potiahli majstra k mečbalu. Oremus presne vystihol, v čom Slovan zaostáva

Čiže pre vás to bola jedna z najťažších sezón, čo ste v Slovane?

Jednoznačne najťažšia. Takýmto spôsobom som do sezóny ešte nevstupoval. Herne sme sa trápili a hoci prišlo k zlepšeniu, celkovo sme však mali od spokojnosti veľmi ďaleko.

Máte ešte chuť pokračovať? Bolo pozápasové poďakovanie zároveň rozlúčkou s bratislavskými fanúšikmi?

Uvidíme…

Najlepšie zarábajúci Slováci v histórii NHL Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Každý vystriedal niekoľko klubov a zarobil nie...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #HC Slovan Bratislava #Michal Sersen