Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Ani smútok, ani slzy. Pár týždňov po smrti expriateľa sa Bieloruska usmieva akoby sa nič nedialo

Obľúbenú čiernu farbu na kurte neodložila, smútok už áno. V živote bieloruskej tenistky sa akoby nič nezmenilo.

12.04.2024 10:24
Arina Sobolenková Foto:
Arina Sobolenková.
debata (2)

Arina Sobolenková, 25-ročná rodáčka z Minsku, je zasa samý úsmev. A nič na tom nemení ani nedávna samovražda jej expriateľa, bývalého hokejistu Konstantina Kolcova.

Odvtedy ubehli len tri týždne, čo niekdajší slávny bieloruský hokejista skočil z 23. poschodia luxusného hotela v Miami. Či už úmyselne, alebo nešťastne v opitosti, dnes nevedno.

Dôvodom najskôr bol čerstvý rozchod s Arinou, domnievajú sa zahraničné médiá.

„Konstantinova smrť je nepredstaviteľná tragédia, mám zlomené srdce,“ reagovala pár hodín po uverejnení tragickej správy tenistka, ktorá napriek tomu vzápätí nastúpila na americkom turnaji v Miami.

Pod silnými emóciami dokázala vyhrať jeden zápas, následne vypadla a dodatočne poďakovala fanúšikom za podporu. „Vaše láskavé slová pre mňa veľmi znamenajú.“ Tentoraz sa už pochválila videom z tréningu na Floride na zelenej antuke.

Keby ste čakali slzy a smútok, potom márne. Sobolenková bola len samý smiech a veselé bláznenie. Táto smutná epizódka jej života je skrátka preč. A na oficiálny pohreb Kolcova sa pritom stále len čaká. Bude sa konať v Minsku.

Podľa posledných správ bolo jeho telo už v Amerike spopolnené. „Pripravuje sa preprava urny do vlasti,“ prezradil minulý týždeň jeho bývalý tréner Ostapenko.

Slovenská tenisová kráska Bianca Behúlová Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Patrí medzi najväčšie domáce tenisové talenty a...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Arina Sobolenková