Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bojíte sa talianskych hráčov? Djokovič dostal zvláštnu otázku, prekvapil svojou reakciou

Srbský tenista Novak Djokovič začal antukovú časť sezóny dominantným výkonom. Po vyhratom zápase prišla prekvapujúca otázka z radov novinárov, no svetová jednotka prekvapila svojou reakciou.

10.04.2024 16:10
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata

Tento rok zatiaľ mu zatiaľ nevychádza podľa predstáv. Sklamanie na Australian Open, vypadnutie s hráčom z druhej stovky rebríčka v Indian Wells, k tomu sa po rokoch rozišiel s dlhoročným trénerom Goranom Ivaniševičom.

Na antuke v Monte Carle však pripomenul, kto ešte stále sedí na vrchole rebríčka. Rusa Romana Safiullina vyprevadil z kurtu za 71 minút po výsledku 6:1, 6:2.

V osemfinále čaká Djokoviča Lorenzo Musetti, obaja sa na turnaji stretli aj pred rokom. Možno aj preto sa Srba jeden z novinárov po zápase opýtal, či sa bojí talianskych hráčov.

Novak Djokovič, Goran Ivaniševič Čítajte viac Za Novaka by som položil život, ale už ma unavoval. Ivaniševič prvýkrát prehovoril o rozchode s Djokovičom

Musetti, ktorý Djokoviča pred rokom v Monte Carle vyradil, je Talian. Rovnako ako Luca Nardi, ktorý ho senzačne vyradil už v 3. kole na turnaji v Indian Wells.

Na turnaji navyše štartuje aj svetová dvojka Jannik Sinner. Mladý Talian sa stáva Djokovičovým hlavným vyzývateľom v boji o post svetovej jednotky.

Ten, ako sa zdá, našiel recept na Belehradčanovu hru, čo ukázali vzájomné zápasy na Australian Open či v Davis Cupe.

Otázka novinára niektorých fanúšikov na sociálnych sieťach prekvapila, rovnako ako reakcia Djokoviča. Na Srbovi nebolo badať žiadne rozhorčenie. „Nebojím sa nikoho a ničoho,“ odpovedal s ľadovým pokojom.

Natalija Ščekičová Novak Djokovič Čítajte viac Pekelný plán za veľký balík peňazí. Krásna Srbka mala zviesť Djokoviča

Svojho nadchádzajúceho súpera Musettiho, ktorému momentálne patrí 24. miesto v rebríčku ATP, vychválil. "Som rád, že si spolu opäť zahráme.

Má parádny jednoručný bekhend, je veľmi atletický, ide o jedného z najtalentova­nejších hráčov na antuke a je to veľký prísľub nielen pre Taliansko, ale aj pre celý tenis."

Vyjadril sa aj k Nenadovi Zimonjičovi, ktorý po odchode Ivaniševiča plní úlohu akéhosi dočasného Djokovičovho trénera.

„Tie dva alebo tri týždne tréningu sa veľmi vyplatili. Strávili sme veľa hodín premýšľaním o hre, o pohybe a o veciach, ktoré mi na začiatku sezóny nefungovali,“ pochvaľoval si.

Deepika Padukoneová, údajná milenka Djokoviča Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Na sociálnych sieťach ju sledujú milióny ľudí....
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Jannik Sinner #ATP Monte Carlo