Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola po roku uškrtil súpera a dal si ďalší šialený cieľ. Ak ho nesplní, skončí

Slávny český MMA zápasník Karlos Vémola sa po takmer roku vrátil do klietky Oktagon. Nóra Thomasa Robertsena porazil v treťom kole, keď ho začal škrtiť a súper duel odklepal. Ihneď po víťazstve sľúbil: "Piateho decembra zápasím s Václavom Mikuláškom, ak ho neporazím v 1. kole, zavesím rukavice na klinec."

17.10.2020 21:32
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola.
debata (4)

Mikulášek mu cez sociálne siete ihneď poslal odkaz, provokatívne natočil video s panáčikom Attilu Végha: „Tak Kájo, krásny výkon. Stále to isté váľanie po zemi, furt to plazenie. Tak ti obaja gratulujeme.“

Vémola bojoval prvý raz od vlaňajšej prehry v tzv. zápase storočia, keď nestačil na Slováka Attilu Végha. Svoju zápasovú bilanciu upravil na 28 výhier a 6 prehier.

„Predviedol som jeden z najhorších výkonov tu v Oktagone. Bol som hrozne pasívny. Čakal som na chybu a tá prišla bohužiaľ až takto neskoro,“ priznal Vémola. „Ale ja som toto víťazstvo potreboval. Organizácia ho potrebovala, veď ostatné hviezdičky pomaly zhasínajú, napríklad Viktor Pešta.“

Ďalší turnaj organizácie Oktagon MMA je na programe 21. novembra opäť v Brne. Na ňom by sa mal premiérovo predstaviť Slovák Ivan Buchinger, ktorý je najnovšou akvizíciou organizácie.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola