Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Phelps na svetovom turné, spoznávajú ho viac než kedysi

Šesť týždňov po svojich posledných pretekoch v kariére je dnes už len bývalý americký plavec Michael Phelps zaneprázdnenejší než po ôsmich zlatých medailách na olympijských hrách v Pekingu 2008.

28.09.2016 14:16
Michael Phelps Foto: ,
Michael Phelps.
debata

Niet dôvodov neveriť mu. Od úspešnej rozlúčky s bazénmi na augustových OH v Riu de Janeiro už z dôvodu sponzorských povinností a vystúpení stihol navštíviť Los Angeles, Chicago, Frankfurt, Miláno aj Paríž.

„Snažíme sa zistiť, kam ideme zajtra,“ glosoval najdekorovanejší olympionik všetkých čias v utorok v Chaske v Minneapolise, kde sa zastavil pred golfovým Ryder Cupom 2016. Na cestách ho sprevádzajú snúbenica Nicole Johnsonová s ich spoločným synčekom Boomerom. „Dvadsaťjeden­mesačné dieťa berieme doslova na svetové turné. Šialené,“ pridáva majiteľ 28 medailí spod piatich olympijských kruhov.

Tridsaťjedenročný Baltimorčan priznáva, že ho teraz ľudia spoznávajú dokonca viac ako v časoch úplne najväčšej športovej slávy. „V Chicagu sme s agentom hľadali kaviareň, na hlave som nemal čapicu. Nežartujem, každý sa otáčal a vypliešťal oči,“ prezradil Phelps, ktorý má po skončení kariéry nepreberné plány. „Zoznam vecí, ktoré chcem spraviť, je poriadne dlhý. Patrí medzi ne aj golf, tentoraz ho bude oveľa viac,“ citovali ho New York Times.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Phelps